Mecidiyeköy Spor Kulübü Futbolcularına Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz...


Mecidiyeköy Spor Kulübü Futbolcularına Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz...

Sütlüce - Mecidiyeköy maçı sonrası soyunma odasında bulunan ve darp edilen futbolcuların anlatımına göre; bugün Sütlüce Stadında oynanan Sütlüce - Mecidiyeköy karşılaşması sonrasında yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubu soyunma odalarının olduğu bölüme girerek, odada bulunan Mecidiyeköysporlu futbolcuları darp etmiş ve dahada ileri giderek, ellerinde bulunan makasla yaralama girişiminde bulunmuşlardır.
Bu maçla ilgili düşüncelerimi hafta ortası yazdığım yazıda da belirtmiştim. Bu maçın bugün oynanması futbol talimatlarına bile aykırı iken, siz bu müsabakayı bir kulübün isteği ile bugün oynatarak zaten ciddi bir tavizde bulunuyorsunuz. Bir grup insan da buradan güç alarak her şeyi yapabileceğini zannediyor. 
Soyunma odalarına giden kapıyı bu taraftarlara kim açıyor?
Kaldı ki orada yaşananlar anlatımlara göre daha da vahim. Futbolculara yapılan saldırı sonrası odaya gelen Sütlüceli yöneticilerin "bunu kendinizin yapmadığını biz nereden bilelim ", "ayrıca siz şu futbolcuyu oynatmasaydınız bunlar olmazdı" tarzındaki yaklaşımları, bu yaşananların daha önceden organize edildiğini düşünmemize neden oluyor.
Yaşananlar sonrasında Mecidiyeköy Sporlu yöneticiler suç duyurusunda bulundular. Şu anda iş Emniyet birimlerinde bunu yapanların kimlik tespitleri yapılmaya çalışılıyor.
Federasyonda kendi üzerine düşeni yapacak mı?
Ben hala merak ediyorum, bu atama futbol oyun talimatlarına uygun olmamasına rağmen nasıl oldu da bugün oynatıldı...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
kardeşim arkanda birileri oldumu bu şikayetleri dile getiriyosun ama aynı konunun dahada vahimi mimarsinan sahasında oldu ist. demirsporlu 5 numaralı futbolcuya maçtan sonra bütün tribünler saldırmaya yeltendi maç boyu küfür edildi federasyon bu tatrz güvenilir olmayan sahalara neden maç veriyo neden bazı kulüpler kollanıyo arkalarında kimler var yapamıyosanız bırakın bu işleri sütlüce seyircisi zaten küfürbaz serseri bi seyirci topluluğu
Adsız dedi ki…
bundan sonra en büyük düşman semt sahte delikanlılar diyarı sütlücedir..dereboyulu tosun
Adsız dedi ki…
SÜTLÜCE TRİBÜNÜ ENGELLENEMEZ!!!
Adsız dedi ki…
SÜTLÜCE TRİBÜNÜ DURDURULAMAZ!!1