Kuştepe Zor virajdan döndü




Kuştepe-Albayrak maçı hem iki takım hemde zirveye oynayan diğer takımları çok yakından ilgilendiren son derece önemli bir müsabakaydı. Böyle olması sebebiyle müsabakayada gruptaki diğer takım yönetici ve teknik adamlarının da rağbet etmesini sağladı. Soğuk ve yağışlı bir hava olmasına rağmen oldukca kalabalık bir seyirci tarafından takip edilen müsabakada iyi mücadele, zaman zaman yüksek tempo ve bu iklim şartlarını göze aldığımızda üst düzey bir futbol müsabakası izledik diyebiliriz.
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Albayrak takımı Adem tarafından atılan güzel gol ile müsabakada öne geçti ve bu gol bir anda oyunun dengesini bozdu diyebiliriz. Rakibine göre daha çok üç puanı isteyen Kuştepe takımı sol bek oyuncusu Esat ceza sahasına sol kenardan girerken harika bir füze gönderdi ve müsabakaya eşitlik geldi. İkinci yarıda gereksiz yere zaman zaman oyun gerginleşti ve bu gerginlik sonrası Kuştepe takımının golünü kaydeden Esat kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.



Bu oyuncu oyun dışına çıkarken Albayrak takımının belkide en başarılı oyuncularından olan Muzaffer Esat ile laf dalaşına girince bir anda yan hakemin uyarısı ile kırmızı kartı gördü ve iki takımda bir eksik müsabakaya devam etmek zorunda kaldı. Bu dakikadan sonra daha geniş alanlar yakalayan Kuştepe takımı bir çok atak ve kontra olmak üzere gol pozisyonları yakaladı fakat bunlarda başarılı olamadı. Günün başarılı ismi Osman sol kenardan ceza sahasına girdi ve kaleye bir şut çıkartmak istedi fkat vuruş kötü oldu,rüzgarında biraz etkisi ile şut bir anda asist oldu ve Albayrak defans kademesinin gafil avlandığı bir anda arka direkten harika bir dokunuşla Ozan deplasman takımını öne geçirmesini bildi.


Bu golden sonra Berkant çift sarı karttan oyundan atılınca deplasn takımı bir anda dokuz kişi kaldı.Bunu fırsat bilen Albayrak takımı oyunu daha önde oynamak isterken iki gol pozisyonu yakaladı fakat bunda başarılı olamadı.



Zor bir deplasmana gelen Kuştepe takımı altın değerinde üç altın puanı alarak evine döndü.


Bu müsabakanın bize foto ve haber olarak aktarılmasında emeği geçen Kuştepe Muhabirmiz Kemal Meriç'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Yorumlar

Adsız dedi ki…
SelviSpor'u da Albayrağıda seyrettim.. Özellikle SelviSporun 7 Numarası çok iyi oyun kuruyor zaten çoğuda A Takım futbolcularıymış Albayrağın SelviSpor karşısında direneceğini sanmıyorum işleri çok zor......