İzzetpaşa kendini ateşe attı..


 İstanbul 1. Amatör Lig 9. grup 18. son hafta karşılaşmasında küme düşmeme mücadelesi veren İzzetpaşa, Ayazağa Atatürk Stadında sıkıntısı olmayan  Yeni Özkartal’ı misafir etti etti.

İZZETPAŞA  3 - YENİ ÖZKARTAL  3

 Ayazağa Atatürk Stadında soğuk ve yağmurlu havada oynanan mücadelede deplasman ekibi Özkartal 22.dakikada Erhan ın plase golü ile 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisi ile İzzetpaşa oyuna ağırlığını koyup ataklarını sıklaştırıp rakip kaleyi abluka altına aldı. 26.dk. Burak la 1-1 lik eşitliği yakalayan evsahibi ve 33.dk. penaltı kazandı, atışı kullanan  Bayram durumu evsahibi ekibin lehine çevirdi 2-1. ilk yarı sonucuda evsahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

 İkinci yarıya oldukça da hızlı başlayan İzzetpaşa 58.dk. Turgay la, Özkartal defansının hatasını affetmeyerek durmu 3-1 yaptı. Golden sonra mücadelede gerginlik te başladı 62.dk. Yeni Özkartal takımından İsmail rakibine yumruk atınca hakem tarafından direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Oyundan çıkmak yerine hakeme saldıran İsmaili arkadaşları ve kenar yönetim güçlükle zaptettiler ve saha dışına çıkardılar.. 



KIRMIZI KART ÖZKARTALI COŞTURDU..


 İsmail in takımını 10 kişi bırakmasından sonraki dakikalarda takım arkadaşları hiç beklenmedik şekilde gol pozisyonları ürettiler, 65. dk.deplasman ekibi Mehmet le farkı bire indirdi. 3-2. Bu dakikadan sonrada zaman zaman gerginleşen maçta iki takımda sayısız gol pozisyonlarından yararlanamadı.85. dk. deplasman ekibi beraberliği yakaladı, gelişen kontratakta Erhan kaleciyide çalımlayarak takımının beraberlik golünü kaydetti.3-3. Bu golden sonra evsahibi ekip yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyince maç 3-3 sona erdi..Bu durumda yeni statü gereği İzzetpaşa ve Ferahevler takımı ligi 20 puanda bitirdikleri için baraj maçı oynayacaklar.





STAD : Ayazağa Atatürk stadı
HAKEMLER : Abdülkadir Düzgün - K.Sercan Bayram - A.Ömer Üçgül
İZZETPAŞA : Mehmet, Doğan, Hasan, Metin, Erhan, Turgay, Ogün, Ali, Burak, Murat, Bayram
YEDEKLER : Mustafa, Bahri, Onur, Erdem, Onur, İsa, Ertuğrul
YENİ ÖZKARTAL : Fatih, Celil, Fırat, Ali, İsmail, Şakir, Aydın, Mehmet, Erhan, Melih, Orhan
YEDEKLER : Enes, Şahin, Hasan, Emre, Mehmet, Ömer, Murat
GOLLER : 26.dk. Burak-33. dk. Bayram-58. dk. Turgay (İZZETPAŞA) 22 ve 85. dk. Erhan- 65. dk. mehmet (ÖZKARTAL)
KIRMIZI KART : 62. dk. İsmail (ÖZKARTAL )

Yorumlar

Adsız dedi ki…
izzetpaşa kümeye.Akıllı olacaksınız ÖZKARTAL