Feriköy U-17, Şampiyonluğu Yaşayamadı.4-3


Feriköy Stadında  düğün vardı ama bazen düğünlerde tatsızlık oluyor ya bizde onu yaşadık. U17 finali Feriköy -Osmaniye İstiklal ile oynuyor.
Atmosfer yüksek, kalitesi iyi ve maç seyredenleri "aferin" dedirtecek boyutta. Önce Feriköy öne geçiyor sonra ikinci yarı ile birlikte Osmaniye İstiklal Hakan, Sezer ve Selahattin 60 metreden attığı goller ile durumu 1-3'e getiriyor. Maçın bitmesine çok az zaman var. Feriköy bastırıyor. Oyuna girmiş olan Robin durumu 2-3 yapıyor iki dakika sonra Elvan 3-3 yapıyor. Goller harika uzatma veriyor hakem. Uzatmalarda Ferköy Ümitle tekrar öne geçiyor. Bir taraf sevinirken diğer taraf üzülüyor. Gazetecilik mesleğinde şampiyonluk ve sevinç fotoğrafı çekmek. Ben hareketleniyorum sevinç fotoğrafı çekmek için ama oda ne? saha bir anda karışıyor. Hevesim kursağımda kalıyor. Artık polis sahada. Biraz önceki futbolun yerini korku ve tereddüt almış. Zaten final fotoğrafları polis, hakem ve diğerleri her şeyi ifade etmekte.  


Stad; Feriköy
Hakemler: Hakan Deniz, Ayhan Akdeniz, Tolga Burhan Sönmez
Feriköy: Burak, İbrahim,"Umut", Oğuzhan"Mesut", Atabey, Ferhat,Serhat" Robin", Ümit, Batuhan, Yusuf, Selim, Elvan
OSMANİYE İSTİKLAL: İsmail, Serdar, Süleyman, MertHasan, Sabahattin, Burak Mehmet, Hakan, Fatih, Emre MERT, Sezer
Goller: Ümit DK 13,HAKANDK 45,SEZER DK 52,SABAHATTİN DK 72,ROBİN DK 78,ELVAN DK 80,ÜMİT DK 80+3. KIRMIZI KARTLAR=ELVAN VE MAÇTAN SONRA İBRAHİM "FERİKÖY"
Her iki ekipte geleceğin yıldızı olabilecek sporcular mevcut Feriköy'den Ümit, Robin,
Osmaniye İstiklalden Sabahattin, Sezer 
Haber / Foto: Orhan Budak 







Yorumlar