Edirnespor GK Babaeski'de


Edirnespor GK Babaeski'de...
Edirnespor Gençlik Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk yarısındaki son maçını yarın Babaeskispor ile deplasmanda oynayacak.. BAL 11'inci Grup'ta ikinci yarı 27 Ocak 2013'te başlarken, Edirnespor GK ilk maçta bu kez Tuzlaspor'a konuk olacak...

Edirnespor Gençlik Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk yarısındaki son maçını yarın Babaeskispor ile deplasmanda oynayacak. Babaeski 100'üncü Yıl Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. BAL 11'inci Grup'ta ikinci yarı 27 Ocak'ta başlarken, Edirnespor GK ilk maçta Tuzlaspor'a konuk olacak.
Edirnespor GK'nin yer aldığı BAL'ın 11'inci Grubu'nda ilk yarı yarın oynanacak 7 karşılaşma ile tamamlanacak. Edirne'nin BAL'daki tek temsilcisi Edirnespor GK, sezon başından bu yana lider olarak götürdüğü, ancak ilk yarının sonuna doğru 3 puan geride kaldığı grupta yarıştan kopmamak için yarınki karşılaşmaya mutlak 3 puan için çıkacak. 24 puanla Sultangazispor ve Tuzlaspor'un ardından üçüncü sırada yer alan Edirnespor GK'nin rakibi Babaeskispor ise 13 puanla 9'uncu sırada yer alıyor. Edirnespor GK 12 maçta 24 gol atıp 12 yerken, Babaeskispor'un hanesinde ise attığı 13 gole karşın 17 gol yediği görülüyor.
BAL 11'inci Grup lideri Sultangazispor ise yarın evinde Lüleburgazspor'u ağırlarken, ikinci sırada yer alan Tuzlaspor da İzmit Çenesuyu Plajyoluspor'u konuk edecek.
BAL 11'inci Grup'ta yarın oynanacak karşılaşmalar ve puan durumu şöyle:
Tekirdağspor - Bağcılar
Namık Kemal Stadı - 13.30
Babaeskispor - Edirnespor GK
100'üncü yıl Stadı - 13.30
Suadiye Belediyespor -  İncirli
Sinan Sipahi Stadı - 13.30
Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor - K.eli Sanayi
Hereke Körfez Stadı - 13.30
Sultanbeyli Belediyespor - Çerkezköyspor
75'inci Yıl Stadı - 14.00
Tuzlaspor -  İzmit Çenesuyu Plajyoluspor
Belediye Stadı - 14.00
Sultangazsipor - Lüleburgaz spor
Cebeci Spor Kompleksi - 14.00


 Kaynak : Hudut Gazetesi

Yorumlar