ZONGULDAK FIRSAT TEPTİ


 Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup’ta zirve mücadelesi  veren Zonguldakspor, kendi sahasında konuk ettiği Kozlu Belediyespor ile golsüz berabere kalarak fırsat tepti.

 Rakibi karşısında  kötü bir futbol sergileyen Zonguldaksporlu futbolcuların etkisiz  oyunu  sporseverlerin tepkisini çekti. Sahaya öncelikle bir puan için çıkan Kozlu Belediyesporlu futbolcular  90 dakika sonunda istediklerini aldılar. Golsüz sonuçlanan  maç iki takıma da yaramazken Cumartesi günü Bartınspor’u 4-0 yenen Adliyesor ile  Zonguldakspor arasındaki 2 puanlık fark 4’e çıktı
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:0 KOZLU BELEDİYESPOR:0
STAD: Karaelmas Kemal Köksal
HAKEMLER: Yunus Eren **, Mehmet Bahar **, Harun Dağdeviren **
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Seyhun **, Burak **, Ferhat *, Hurşit *, Barış **, Mahir *, Emin * (Dk. 64 Fatih Deniz *), Ali * (Dk. 46 Ebubekir *), Fatih Tutar *, Kaan **, Güven * (Dk. 46 Murat *)
KOZLU BELEDİYESPOR: Hamit ***, Burak ***, Salih ***, Doğa ***, Özcan ***, Onur ***, Gökhan Zülfikaroğlu **, Cem ** (Dk. 67 Rıdvan *), Fatih Arslan **, Ayhan **, Gökhan Dereli **


 Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden şehrimizin iki takımı Zonguldakspor  ve Kozlu Belediyespor Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşılaştı. Bu maç öncesinde Zonguldakspor 15 puanla ikinci sırada , Kozlu Belediyespor ise 9 puanla 11. sırada yer alıyordu. Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya sporseverler ilgi gösterdiler.Yunus Eren, Mehmet Bahar, Harun Dağdeviren hakem triyosunun yönettiği karşılaşma öncesinde Zonguldakspor Teknik Patronu Raşit Çalık,   Kozlu Belediyespor  Teknik Patronu Faruk Bahadır  ile  Yardımcısı Basri Kocabaşoğlu’na  çiçek takdim ederek başarı diledi. Zonguldakspor Takım Kaptanı  Kaan Demircan da maçın hakemlerine  ve Kozlu Belediyespor Takım Kaptanı Fatih’e aynı şekilde çiçek takdim ederek başarı diledi.
Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibi üzerinde baskı kurmaya çalışan Zonguldakspor aradığı pozisyonları bulamazken, Kozlu Belediyespor ise zaman zaman yakaladığı pozisyonlarda yetersiz kaldı. 0-0 tamamlanan ilk yarının ardından Zonguldakspor’da Teknik Direktör Raşit Çalık ikinci yarıya Güven’in yerine Murat, Ali’nin yerine ise Ebubekir’i alarak başladı. 64’üncü dakikada da Emin’in yerine Fatih Deniz’i alan Çalık rakip defansı açabilmek için  forvet hattını güçlendirdi.
Maç boyunca Zonguldaksporlu futbolcular etkisiz kalırken Kozlu Belediyesporlu futbolcular ise 90 dakika boyunca büyük bir direnç gösterdiler. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona ererken, Zonguldakspor 16, Kozlu Belediyespor ise puanını 10’a yükseltti. Golsüz sonuçlanan karşılaşma sonucu iki takıma da yaramazken, sahadan üzgün bir şekilde ayrılan sporseverler futbolculara tepki gösterdi.


(Haber: Ercan Aygün)

Yorumlar