Sakaryaspor A2 ilk maçını kazandı 2-1



 Sakaryaspor A-2 Takımı dün Serdivan Hüseyin Ersin Stadında Turgutluspor A-2 Takımı ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 Kazandı ve bu sezon oynadığı ilk yarı ve ikinci yarı 4. Karşılaşmalarında ilk galibiyetini aldı.



SAKARYA (A-2)  2 - TURGUTLU (A-2)  1

 Yeşil-siyahlılar değişik bir kadro ile çıktıkları karşılaşmada 35. Dakikada barış’ın golüne engel olamadılar ve 1- 0 geride kaldıkları maçta 42. Dakikada Muhammer’in penaltıdan kaydettiği golle beraberliği yataladılar ve ilk yarı 1-1 Sona erdi. Maçın ikinci yarısında rakibine oranla daha üstün bir futbol oynayan Sakaryaspor A-2 Takımı futbolcuları yakaladıkları net gol pozisyonlarından yararlanamadılar.

Maçın 58. Dakikasında bir yan topta ileriye çıkan Onur Anıl Kafayla Sakaryaspor’un 2. Golünü kaydetti. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor A-2 Takımı bu sezon ilk galibiyetini yaşamış oldu. A-2 Takımına yeni katılan bazı oyuncuların başarılı performansları Teknik Heyet tarafından olumlu karşılandı.


STAD : Serdivan Hüseyin Ersin
HAKEMLER : Doğan Altun** Erhan Yatla** Ömer karaman**
SAKARYASPOR a-2 : Ahmet*** Cihan** Onur Sarı ** Yiğit Uğur*** Onur Anıl*** Samet şişko** ( Mert** ) Uğur Tandoğan** ( Bilal** ) Çağrı*** Furkan Şamba*** ( Emrecan** ) Levent** ( Ahmet Demir*** ) Muhammer***
TEKNİK SORUMLU : İsmail Öz
TURGUTLUSPOR : Cihan** İsa** Rıdvan*** Mehmet** Hasan** Muhammet*** Mehmet** ( Selman** ) Mert** ( Rıdvan** ) Barış*** ( Burak** ) İzzet*** Gökcan**
TEKNİK SORUMLU : İbrahim Baş
GOLLER : Dk. 35 Barış ( Turgutluspor ) Dk. 43 Muhammer penaltıdan Dk. 58 Onur Anıl ( Sakaryaspor )

HABER-FOTO :  Sırrı ŞANLI

Yorumlar