Örnektepe Spor Kulübü Kenetlendi...


Örnektepe Spor Kulübü Kenetlendi...
Örnektepe Spor Kulübü, spor camiası içinde eşine ender rastlanır kulüplerden bir tanesidir. Taraflı tarafsız bu kulübü tanıyan spor camiası bu konuda aynı fikri taşırlar. Gerek altyapısı gerekse A takımı ile centilmen bir takıma sahiptir.  Sayın Bekir Tarı ile her konuşmamızda önceliği gençler alır, onların topluma ve ulusuna faydalı insanlar olarak yetişmesi önemlidir, bu camiada yer alan yöneticiler de aynı düşünce ile destek verirler bu güzide kulübümüze.



Pazartesi akşamı da aynı bu duygularla tekrar bir araya geldi Örnektepe Yönetim Kurulu. Hem yaklaşan Genel KUrul çalışmalarını yapmak, hem de takım için neler yapılabileceğini konuçmak üzere Sadabad Sahasının Kafeterya bölümünde bir raya gelerek hem yemek yediler, hemde planları konuştular. Burada dikkatimi çeken başka bir konu oldu aslında, tüm camiaya örnek olması açısından anlatıyorum. Genel toplantı öncesi bahçede farklı siyasi düşünceler ait olduğu her hallerinden ve hararetli konuşmalarından belli olan iki üye arasındaki konuşma dikkatimi çekti. Bende kulak kabarttım birisi günlük politikaları eleştirirken bir diğeri öyle bir hararetle savunuyordu ki sanırsınız kavga edecekler. Ancak aynı kişiler içeride içeride söz konusu olan  gençler ve Örnektepe  Spor olunca bir baktım ne kadar pozitif ve çözümlerde işbirliği içindeler. İşte bu yüzden Örnektepe Spor Kulübünü tekrar kutluyorum.


Evet o akşam kulüp yönetici ve üyelerinin bir araya geldiği bir yemek düzenlendi. Burada yaklaşan genel kurul üzerine sohbetler edildi. Ancak ne kavga vardı ne de sesler yükseldi. Aksine üyeler neler yapabileceklerini anlatıp görev talep ettiler.


Bu günün birde onur konuğu vardı. Beykoz 1908'in çiçeği burnunda Teknik Direktörü Nezihi Tosuncuk, ilk geldiği hafta da fark yaratarak Vefa Spor önünde kimsenin beklemediği bir galibiyet alan genç Teknik Direktör, Örnektepe Spor Kulübünün düzenlediği yemeğe katılarak destek verdi.
Toplantı sonrası oluşan yeni listede şu isimler yer aldı.

Yönetim Kurulu Üyeleri;
Bekir Tarı, Mustafa Akten, Mustafa Kaleli, Latif Saka, Ayhan Gümüş, İlker Kabacık, Yıldıray Cömert, Mehmet Saytal, Erdem Bircan, Volkan Eser, Teoman Şengelen, Necati Akar, Hidayet Öztürk, Murat Özkaya, Halit Alan, Hilmi Özkök, Erdal Sarıdoğan, Mehmet Acar

Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeleri;
Hasan Üngör, Muhittin Kırmataş, Murat Kara, Dursun Dağcı, Hüseyin Köse, Ahmet Salman, Tüeker Kabacık, Okan Eser, Nurettin Işkın, Serkan Pesen, Ceyhun Yüksel, Ali Osman Tunç, Şükrü Aygül, Erkan Kavşal, Gökhan Dere










Yorumlar