MUHAMMED 4 AY SAHALARDA YOK...


 Bal ligi 11. Grup temsilcilerinden Edirnespor G.K. Başarılı oyuncularından birisi olan Muhammed Gültaşlar ın ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle en az 4 ay forma giyemeyeceği öğrenildi.

Bal ligi 11. Grupta mücadele eden ve şuanda 20 puanla en yakın rakibi Sultanbeylisporun 4 puan üstünde liderliğini sürdüren Edirnespor G.K.üzücü haber geldi. Orta sahada oynamasına rağmen , gerek serbest vuruşlardaki başarısı, gerekse yaptığı akıl dolu asistlerle yönetimin, teknik heyetin ve taraftarında beğenisini kazanan Muhammed Gültaşlar en az 4 ay forma giyemeyecek.
Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız kulüp başkanı Hakan Sedefçi bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada, Muhammed Gültaşlar ın çekilen MR sonucunda çapraz yan bağlarının koptuğunun anlaşıldığını belirterek , Muhammed in en az 4 ay sahalarda olmayacağını belirtti ve futbolcusuna geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

PAZAR GÜNÜ MAÇ ÖNCESİ SAKATLANMIŞTI

Muhammed ligin başlarında kaleci İlke Ege ile aynı hafta sakatlanmış, 2 hafta forma giyememişti. Daha sonra forma giymeye başlayan Muhammed, Edirnespor G.K. nın son hafta oynadığı Körfez Belediye Hereke Yıldız spor esame listesinde ilk onbirde oynayacak şekilde yazılmış, fakat maç öncesi ısınma hareketlerinde acıları artınca mecburen listeden çıkarılmıştı. 

kaynak : edirnedespor.com

Yorumlar