Kağıthane : 6 - Gedikpaşa : 1


Kağıthane : 6  -  Gedikpaşa : 1
Geçtiğimiz hafta muhteşem bir oyunla lideri yenen ve şampiyonluk yarışında bende varım diyen Ünal Özbey'in öğrencileri geri klan haftalarda oynayacağı müsabakaları alıp rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. 

Gedikpaşa'y Kağıthane Has Bahçe Stadında konuk eden Kağıthane. karşılaşmanın başımdam sonua kadar üstün bir oyun sergilediği müsabakada adeta gol oldu yağdı. 
 



 

Hakemin düdüğüyle birlikte herzamanki gibi maça hızlı başlayan kağıthanespor dakika 15 de Ferhat'ın golüyle 1-0 öne geçti. Uzun toplarla geçen maçta kağıthanespor dakika 28 de Yusuf'un golüyle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Maçın ilk yarısı bu skorla biterken 2. yarıda kağıthanenin penaltıdan yediği gol Ünal Özbey'i çok sinirlendirdi. 


Rüzgarı arkasına alan kağıthane ayağa garanti pas yapmaya başladı. Beklenmedik bir anda kağıthane defansının arkasına atılan topta kağıthane oyuncuları ofsayt beklerken kalecinin üzerinden aşırtılan topa Furkan yetişti ve boş kaleye giden topu uzaklaştırarak kağıthane defansını rahatlattı. Maçın 50. dakikasında Can'ın frikikten attığı gol gedikpaşa takımının moralini bozdu. Maçın 57. dakikasında ise Murathan'ın pasıyla Samet 4. golü kaydetti. Oyundan iyicene düşen gedikpaşanın hatalarını değerlendiren kağıthanespor Can'ın 4 kişiyi çalımlayıp attığı müthiş golle 5-1 öne geçerken maçın son dakikasında Kerim'in defansın arkasına attığı uzun topu önüne alan Murathan'ın attığı aşırtma gol maça damgasını vurdu ve kağıthanespor şampiyonluk yarışında hanesine 3 puanı daha ekledi.

Haber / Foto : Furkan Berk

Yorumlar