Çerkezköyspor-1-0 Tekirdağspor



Çerkezköyspor Tekirdağ derby müsabakasında sarı siyahlı rakibi Tekirdağspor takımını 1-0 mağlup etti.Oyunun başından sonuna kadar müsabakanın tek hakimi olan Çerkezköyspor takımının iki topuda direkten döndü ve üç tanede net karşı karşıya gol pozisyonundan faydalanamadı.
Müsabaka soğuk ve kapalı bir havada ama yağışsız bir günde oynandı.Stadyumda iğne atsanız yere düşmeyecek bir kalabalık vardı.Tekirdağspor tarafftarlarıda kendilerine ayrılan tribünü tamamen doldurarak maçın başından sonuna kadar desteklerini sürdürdüler.


Çerkezköyspor 82 dakikada Fırat tarafından attığı gol ile müsabakadan altın değerinde üç puanın sahibi oldu.Okan ve Emrah'ın birer şutu direkte patladı.Mesut iki kez alda at denen cinsten net gol gol pozisyonundaki topu filelere gönderemedi.


Emrah ve Oğuz'un birer şutunda da Tekirdağspor kalecisi gole izin vermeyince müsabakada başka gol olmadı ve Çerkezköyspor derby müsabakasından kazançlı ayrılan taraf oldu.Müsabakanın başından sonuna kadar deplasman takımı net gol pozisyonu yakalayamadı ve birkaç uzaktan şut dışında etkili bir pozisyon üretemedi.


Çerkezköyspor takım halinde iyi bir oyun ortaya koydu fakat Oğuz,Emrah Pazar,Fırat ve stoper Cihan harika oynadılar.



Çerkezköy spor golünden sonra tribünlerde elektiriklenmeler oldu ve iki takım taraftarları arasında sözlü sataşmalar oldu ve Tekirdağspor taraftarlarının başlattığı taşkınlıkları çevik kuvvet polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldı.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takımada bundan sonraki müsabakalarında bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar