Avcılar Belediye : 1 - Yeniköy : 1


Avcılar Belediye : 1 - Yeniköy : 1
İstanbul Süper Amatör Lig 1 Grup'un zirve için iddiası bulunan iki ekibi Avcılar Bld. ve Yeniköyspor Avcılar Turgut Özal Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Avcılar Bld.Spor taraftar topluluğu Avcılar Gençlik'in renk kattığı mücadeleyi yüksek sayıda taraftar yakından takip etti.


İlk Yarı Ortada Geçti Ancak Golü Avcılar Buldu
Her iki takımda birbirini tartarak maça başladı. Yeniköy Özgür ile pozisyona girmek istese de tecrübeli futbolcu sık sık ofsayta takıldı. 35.dakika da sahneye Mehmet çıktı ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi.


Yeniköy Beraberliği Yakaladı
İkinci yarı Yeniköy gol bulmak için öne çıktıkça arkada çok büyük boşluklar bıraktı. Avcılar Bld. pozisyonlara girse bir türlü aradığı golü bulamadı. 70.dakikada ise sonradan oyuna giren deniz golü attı ve beraberlik sayısını kaydetti.


Özgür Oyundan Çıkarken Kırmızı Kart Gördü
Yeniköy'de kaptan Özgür oyundan çıkarken hakeme bir şeyler söyledi. ve arından 2 sarıdan kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Kenarda oyuna girmek için bekleyen Yener ise kulübeye gördü döndü ve oyuna dahil olamadı. Maçta başka gol olmayınca iki takımda sahadan birer puan ile ayrıldı.

Avcılar Bld. Taraftarı Sahaya Girdi
Maç sonu hakeme sinirlenen Avcılar Bld. taraftarları hakeme doğru yönelse de Avcılar Bld.'li futbolcular ve duyarlı taraftarlar izin vermeyerek olayların büyümesini engellediler.

Haber / Foto : İsmet Karacanoğlu 

Yorumlar

Adsız dedi ki…
BU SAHADA TOP OYNAYAN TÜMTAKIMLARI KUTLARIM TÜRK FUTBOLUNU BİTİREN BU SAHALAR YAZIK BU GENÇLERE
Adsız dedi ki…
Boyle giderse Avcılar Gençlik daha çok sahaya gider. 11 kişi tamamladığımız maç yok.
Adsız dedi ki…
Yıllardır içerde dışarda semtimin maçını izlerim ama ilk defa zeminimizi eleştireni gördüm . Neyi kötü zeminin ? Gayette futbol oynamaya elverişli ve bozuk değil . Ha siz suni çime karşıysanız ona saygı duyarım ama sahanın zemini hiçte bozuk değil . Yeniköy'de Çayırbaşında aynı zeminle oynuyor , Kuştepe de Nurtepe sahasında aynı zeminle oynuyor .

Maça gelince 20-30 arası Yeniköy oyunda üstündü ama geri kalan dakikalarda üstünlük bizden taraftı malesef 47.dakika Sevdet'in kaçırdığı gol dönüm noktası oldu ve Umut'un yaptığı hatada golü yedik . Hakemlere de bir çift sözümüz var . . Takımın iddaalı konumundan ötürü sahaya girenlerden fazla taraftar olarak olayları engelledik ama takımın iddaası biterse ne ben engellerim ne de başkası engeller . YETER ARTIK !