Armutlu’ya Son Dakika Şoku (2-1)...


 Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve inişli çıkışlı bir grafik çizen Armutlu Belediyespor, grubun 9. haftasında Bigaspor’a son dakika golüyle 2-1 yenilerek, kötü gidişi durduramadı.

 BAL 9. Grup’taki takımlardan Armutlu Belediyespor, Çanakkale Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda Bigaspor’un konuğu oldu. 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan maçın son dakikasında, kalesindeki gole engel olamayan Armutlu Belediyespor, Çanakkale’den eli boş döndü. İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan müsabakanın ikinci 45 dakikasında goller geldi. Normal süresi 1-1 devam eden uzatma dakikalarında ev sahibi takım Çanakkale Bigaspor skoru 2-1 yapınca, Armutlu adeta yıkıldı.
Müsabakaya iki takımda kontrollü bir başlangıç yaptı ve ilk 45 dakika golsüz şekilde geçildi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Bigaspor, 55. dakikada golü buldu ve skor 1-0 oldu. Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan Armutlu Belediyespor, 75. dakikada Ertuğrul’un kaydettiği golle durumu 1-1 yaptı ve skoru eşitledi. Mücadele 1-1 devam ederken, 90+2. dakikada gelişen Bigaspor atağında, ev sahibi takım durumu 2-1 yaparak 3 puanın sahibi oldu.
Armutlu  uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gole engel olamayınca hem 1 puanı kaçırdı, hem de kötü gidişini sürdürdü. Bu sonuçla Armutlu, üst üste ikinci mağlubiyetini alarak 8 puanda kaldı ve 12. sıradan kurtulamadı. Bigaspor ise evinde aldığı galibiyetle 9 puana çıktı ve 10. sıraya yükseldi.

kaynak : yalovahayat.com

Yorumlar