Altınova 1 Puana Abone (3-3)...


 Son haftaların formda takımı Altınova Belediyespor, ligin 9. hafta mücadelesinde evinde Balıkesir ekibi Gönen Belediyespor ile 3-3 berabere kalarak 1 puanı zor kurtardı.

 Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerinden Altınova Belediyespor, Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda Gönen Belediyespor’u konuk etti. Nefesleri kesen mücadeleye hızlı başlayan Gönen Belediyespor, etkili ataklarla  gol aradı. Konuk takım, ilk yarıda Emin’in iki golüyle biranda 2-0’lık skor avantajını elinde bulundururken, ilk 45 dakikada başka gol olmadı ve Altınova Belediyespor, soyunma odasına 2-0 geride gitti.
Müsabakanın ikinci devresinde sahada daha dinç ve daha etkili Altınova vardı. Rakibine karşı iyi oyun çıkaran Sarı Yeşilli takımımız, bu yarıya iyi start verdi. 55. dakikada gelişen Altınova Belediyespor atağında Ferdi, takımının ilk golünü atarken, skoru da 2-1 yapan isim oldu. İlk golün ardından umutlanan Altınova, beraberlik için rakip kaledeki ataklarını sıklaştırdı. Özellikle maçın son bölümleri nefesleri keserken, 70. dakikada sahneye çıkan Mert, durumu 2-2’ye getirdi. Gönen Belediyespor, 89’da Emin’in ayağından bir gol daha buldu ve bir kez daha öne geçti. Ancak mücadeleden kopmayan Okan Yılmaz’ın öğrencileri, 90+2. dakikada Sezgin’in nefis golüyle 3-3’lük eşitliği yakaladı ve 1 puanı son anda kurtararak, üst üste 5. maçında da yenilmemiş oldu. Altınova Belediyespor’da 82. dakikada Ozankan, çift sarıdan kırmızı kartla oyundan atılırken, konuk takımın kalecisi Bilge de, 88. dakikada yine çift sarı karttan kırmızı kart ile oyunu tamamlayamadı.
Bu sonuçla puanını 11’e çıkaran Altınova Belediyespor, üst sıradaki takımların da puan kaybetmesiyle haftayı 8. sırada kapadı ve zirveyle arasındaki 7 puanlık farkı da korudu. Gönen Belediyespor ise 9 puan ve averajla 9. sırada yer aldı.

kaynak : yalovahayat.com

Yorumlar