Yaşasın Cumhuriyet



 Zonguldaksporlu futbolcular Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutladılar
Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup’ta pazar günü oynanması gereken 5. hafta maçları Kurban Bayramı dolayısı ile TFF tarafından bir hafta ertelenmişti. Kurban Bayramı tatili için  geçtiğimiz salı günü izin verilen Zonguldaksporlu futbolcular, cumartesi günü kendi tesislerinde toplanarak önümüzdeki pazar günü oynayacakları Kırıkkale maçının hazırlıklarına tekrar başladılar. 

 Teknik Patron Kasım Gündüz nezaretinde dün çift idman yapan futbolcuların hırslı ve neşeli oldukları gözlendi.
TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR
Dün Sabah Erdoğan  Demir Stadyumu’nda çalışan Kırmızı – Lacivertli futbolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  kutlamaları dolayısı ile Türk bayrağı açtılar ve Cumhuriyetimizin 89’uncu kuruluş yıldönümünü kutladılar. Daha sonra kondisyona yönelik çalışan futbolcular, antrenmanı neşeli bir şekilde tamamladılar.
Kırmızı-Lacivertli futbolcular  dün  öğleden sonra da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda genç takımla çift kale maç yaptılar.
Teknik Patron Kasım Gündüz genç takımla yapılan çift kale maça iki değişik kadro ile çıkarken ilk 45 dakikada; Ahmet, Taylan, Faruk, Hüseyin, Samet, Mehmet Çiloğlan, Güven, Murat Baytaroğlu, Uğur Arda, Fatih Deniz ve Feyyaz ilk 11’ini sayaya sürdü.
İkinci yarıda ise; Seyhun, Burak, Ferhat, Hurşit, Barış, Mahir, Ali,  Emin, Ebubekir, Kaan ve  Murat Yılmaz ‘dan oluşan kadroya şans verdi.
Genç takımı ile yapılan hazırlık maçını  farklı kazanan Zonguldaksporlu futbolcular Kırıkkale maçının provasını yaptılar.
Kırıkkale maçını  kazanarak  yollarına devam etmek istediklerini belirten Teknik Patron Kasım Gündüz, şunları söyledi; “Ben öncelikle tüm Zonguldak halkının ve taraftarlarımızın Kurban Bayramı’nı ve Cumhuriyet Bayramı’nı  buradan bir kez daha kutluyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Bayram izni sonrası Cumartesi günü döndük. Çalışmalarımıza  devam ediyoruz. Cumartesi gününden bu yana çift idman yaptık. Bugün futbolcularımıza dinlenmeleri için verdik. Tesislerde dinlenecekler. Pazar günü oynayacağımız Kırıkkale maçı hazırlıklarına  yarından itibaren devam edeceğiz. Rakibimiz puan cetvelinin  son sıralarında yer almasına rağmen son iki maçında  skora yansıtamasalar da   iyi mücadele etmiş bir ekip. Biz hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Kimseyi hafife almıyoruz.Bizim için tüm rakipler tehlikeli takımlardır. Rakip ayırma lüksümüz yok. Bu grubun lokomotifi, lideri olmak istiyorsak  hiçbir rakibi ayırt etmeden tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Kırıkkale maçına da çok önem veriyoruz. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”

(Haber: Ercan Aygün)

Yorumlar