ŞİLE YILDIZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI HASAN ÇİFTÇİ’DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR …


 Bilindiği gibi Şile Yıldız Spor Kulübü yeni Teknik Heyetle yoluna devam etme kararı almıştı.Şile Yıldız Spor Kulübü Başkanı Hasan ÇİFTÇİ Kulüpte yaşanan gelişmeler hakkında şu açıklamaları yaptı. 

 Süper Amatör lig çok farklı düşme hattındaki rakipler lideri yenecek güce sahip takımımız ise yeni kurulmuş bir takım olduğundan uyuşma problemi yaşadı bir süre.Metin hocanın başarısını kimse inkar edemez.Yönetim Kurulu toplantısı yaptık bu zor günleri aşacağız .Seyircimiz her zaman arkamızda oldu.16 transfere gerek var mıydı bence gerek yoktu.Takımın iskeletinin bozulmaması konusunda karar almıştık. Ancak 2 oyuncumuzun askere, 2 sinin ise Eğitim için yurt dışına gitmesi ve 4 yaşı büyük oyuncu oynatabilme kuralı bizi transfere yönlendirdi.Takım kurma konusunda tam yetkili teknik heyettir.İlerisi düşünülerek kadro geniş tutuldu. Yeni hocamızla takımın havaya gireceğini tahmin ediyorum bunu zaman gösterecek.Bu sezon ligi üst derecede bitireceğimizi ve sıkıntı yaşamayacağımızı tahmin ediyorum.Takım oyuncuları arasında uyum çok güzel gerekirse yine transfer yaparız. 


 Yeni Teknik sorumlumuz Recep GÜRBAŞAK yabancımız değil.Balıkesir’de play of’ta oynadığımız 3 maçın 2 sini aldığımız zaman yine Recep Hoca vardı takımın başında. Sadece Bucaspor’a maçı 1-0 kaybederek 3.ligin kapısından döndük. O başarılı dönem kaptanımız olan Arif hocamızda Recep hocanın yardımcılığını yapacak. Takımımıza güvenimiz tam. Takım da birlik ve beraberlik var. 2.Amatör ligden Süper Amatör lige çıkaran hocamıza teşekkür ediyoruz ki sadece tecrübe konusunda sıkıntı yaşadık kendisiyle.Takımdan ayrılan oyuncular konusunda aceleci davrandığımızı kabul ediyorum.Bizimde yanlışımız oldu mutlaka.Şu an için takımdan oyuncu ayrılması söz konusu değil 26 oyuncumuz var ve bu konuda hocamızın görüşü alınacak. Recep Hoca çok tecrübeli Onun futbol birikimine güveniyoruz.Antrenmanlar haftada 4 gün olacak ikisinin Şile, ikisinin de İstanbul’da olması planlanıyor.Seyircimizin takımımıza verdiği desteğe teşekkür ederiz. Şile seyircisi centilmence 2 Kulübümüzü de destekliyor. Kağıthane maçında 800 seyirci vardı tribünde takımı desteklemeye gelen. Şile Kaymakamı ve Emniyet Müdürüne teşekkür ediyorum. Keşke tüm ilçelerde böyle Emniyet tedbiri alınsa. Rami maçı takımımız için dönüm noktası olacak. Bu maçtan sonra takımımızı kimse durduramaz tahmin ediyorum …

Haber-Foto : Tarık CEYHAN

Yorumlar

Adsız dedi ki…
büyüksün başkan sen varken bu takım düşmez.
Adsız dedi ki…
sana ve takımımıza güveniyoruz büyük başkan. şiledereliler..