Saha Komiserlerine Çirkin Saldırı...


Saha Komiserleri Kimlerdir...
Bugüne kadar Amatör Liglerle ilişkisi olan bir çok kişi bu tabiri iyi bilir.
Hangi yaş kategorisinin müsabakası olursa olsun, bu abilerimiz (kardeşlerimiz), ellerinden gelen gayreti gösterirler maçın en iyi şekilde tamamlanması için. Bunu ayrıca birçok insanın çok komik bulacağı ücretler karşılığında yaparlar.

Sıcak - soğuk - yağmur - çamur demeden yaparlar görevlerini. Son dönemlerde enteresan bir şekilde üst üste haberler duymaya başladık sahalarımız da. Saha komiserlerinin darp edilmesine ve onlara karşı fiziki saldırılarda bulunulmasına karşı.


Geçtiğimiz haftalarda Ali İhsan Bostancı Nurtepe sahasında  maruz kaldı bu saldırıya. Sahada kırmızı kart gören oyuncuyu sahadan çıkarırken, hem oyuncu tarafından hakaret edildi, hemde tribünlerden sahaya atlayan seyirciler tarafından darp edilmeye çalışıldı.
Geçtiğimiz Pazar günüde Namık Uygur Seyrantepe sahasında gene kırmızı kart gören bir oyuncu sonrası tribünlerden bir velinin saldırısına uğradı..
Beyler bu adamlar bütün sahalarda görev yaparlar. En kritik maçlarda oyuncuların gözlerinden anlarlar ruh hallerini ve onları olabildiğince oyunun içinde tutarlar. Alt yapılarda bir çok çocuğun velisi yoktur yanlarında, ama onlar kendi çocuklarına gösterdikleri özeni gösterirler onlara. Çocukların bir yerlerine birşey olsa üzülür çare olmaya çalışırlar. Kendi çocuklarının, hatta torunlarının sevgisini paylaşırlar onlarla.
Saha Komiserlerimize yapılan bu ve benzeri davranışları kınıyoruz.
Nurtepe sahasında meydana gelen olayla ilgili Güney Yıldızı Kulübünü ve Seyrantepe sahasında meydana gelen olayla ilgili olarak Çeliktepe Spor Kulübü yöneticilerinin gereken özeni göstererek gerekli müdahaleyi yapacağınıda biliyoruz.
Amatörün Dünyası Ekibi olarak Saha Komiserlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar

Arslan dedi ki…
Terbiyesizlik.
Ama ayrı bir konuda var; Bakırköy-Y.S.Selim [Fatih Takımı] u-17 maçına 2 Dk. Geç kalındığı için maçı hakem hükmen Bakırköy galip demiştir [Aynı Gün Vatan Caddesinde Tören Vardı].Üstelik Y.S.Selim takımı sahaya geldiğinde hakemler stadtan ayrılıyordu ve bir hakem henüz gelmemiş bile.Bakırköy Takımı, Y.S.Selim Takımı, Maçı İzlemek İçin Tribünde Bulunan Vatandaşlar, Hakeme Yalvarıyordu.Burda altyapıdan bahsediliyorsa bunlar olmamalı.
Adsız dedi ki…
çok geçmiş olsun namık abicim, kendini bilmez cahil insanların, heryerde olduğu gibi malesef amatör maçlarımızın tribünlerindede yer almakta olduğunu görmekteyiz sözüm ona VELİ sıfatı ile. Çeliktepespor klübü başkanının böle üzücü durumda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. MURAT NAZİK
Adsız dedi ki…
GEÇMİŞ OLSUN NAMIK BEY.FETTAH HOCA
Adsız dedi ki…
kendini bilmez haysiyetsiz onursuz çeliktepesporuda karalayan insan senden utanıyoruz.seyrantepe of lular
Adsız dedi ki…

hocalarımız ve abilerimiz onalr bizim hemde hepsi beyefendi 4*4 lük insan bunlar Geçmiş olsun Hocalarımıza...
Adsız dedi ki…
değerli komserimize geçmişler olsun diyoruz, hasan başkan bu işi çözer..
Adsız dedi ki…
çeliktepemizi rezil eden insanları aramızda görmek istemiyoruz...lütfen hasan başkanım bu insanları aramızdan uzaklaştırıp temizleyelim.