Örnektepe Haliç'i Misafir Edecek...


İstanbul 1. amatör Lig 3. grupta haftanın karşılaşması Örnektepe ile Haliç arasında oynanacak.

Grupta 20 puanlı lider Haliç, 15 puanlı Örnektepe Spor'a konuk olacak.  Örnektepe'nin bu maçı galip bitirmesi sonucunda, Örnektepe ouanını 18'e yükselterek üst sıralara demir atarken üst sıralarda yer alan diğer takımlar açısından da adeta lig yeniden başlayacak.


Karşılaşmanın hazırlıklarını Sadabad sahasında sürdüren Örnektepe, müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Müsabaka öncesi antrenmanını ziyaret ettiğimiz Selçuk İmamoğlu " Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu gruptaki durumumuz açısından önemli. Futbolda 3 sonuçta var, ancak bzim şu an ihtiyacımız olan 3 puan. Müsabakayı kaybetmemiz halinde, sadece biraz sendelemiş olacağız. Tabii sahada iki ekip oyuncuları içinde aslolan centilmence ve fairplay sınırları içinde bir müsabakanın gerçekleşmesi. Ben oyuncularıma bu konuda da güveniyorum." açıklamasında bulundu. 


Antrenmanı izleyen Başkan Bekir Tarı " Rakibimiz kaliteli, zaten oynagığı maçlarda da bunu gördük. Ancak bizde kaliteli bir ekibe sahibiz. Bu hafta sonunda spor severlerin zevkle izleyebileceği, hafızalarına kazınan bir maç izleyeceği kanısındayım. Hafta sonu için oyuncularıma başarılar diliyorum." dedi. 
Grubun üst sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşma Cumartesi günü Nurtepe sahasında oynanacak. Maçın muhtemel başlama saati 14.30

Yorumlar