Keşanspor: 4 - Şarköyspor:4


Keşanspor: 4 - Şarköyspor:4

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Şarköyspor'la hazırlık maçı oynayan Keşanspor, ilk yarısını 4-0 önde götürdüğü karşılaşmanın ikinci yarısında 4 gol yiyerek, sahadan beraberlikle ayrıldı.

Keşanspor'un, Tekirdağ Süper Amatör Ligi ekiplerinden Şarköyspor ile yaptığı hazırlık maçı, yağmur nedeniyle saat 14.00’te başladı. Edem Kuleli, Hüseyin Çakan ve Nevruz Kaldı’nın yönettiği karşılaşmaya tutuk başlayan Keşanspor 13. dakikada Mustafa’nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran Keşanspor, Mustafa’nın ayağından 32. ve 38. dakikalarda bulduğu gollerle farkı 3’e çıkarttı. İlk yarının son dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Veysel, Keşanspor’u soyunma odasına 4-0 önde gitmesini sağladı.
Karşılaşmanın 2. yarısında ise oyuna hızlı başlayan Şarköyspor, ikinci yarının ilk 30 dakikasında sahada adeta tek kale oynarken, peş peşe bulduğu 4 gol ile durumu 4-4'e getirdi. Karşılşamanın geri kalan dakikasında başka gol olmayınca, Keşanspor 2. hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı.
Kaynak : ( İHA )

Yorumlar