İSTANBUL’DA “KASTAMONU” DAYANIŞMASI


İSTANBUL’DA “KASTAMONU” DAYANIŞMASI

İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Vekili İlker Dilek, yöneticiler Serdar Çağlayan, Erhan Çağlayan ve Mustafa Budak, Üsküdar Belediye Spor Kulübü Başkanı hemşehrimiz Mecit Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.



İstanbul Kastamonuspor’a amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Çetinkaya, “Ben de yıllarca amatör olarak çeşitli sporları yaptım. Şimdi de elimizden geldiğince Türk sporuna çeşitli katkılarda bulunmaya çalışıyoruz. Futbol, satranç, bisiklet ve masa tenisi dallarında faaliyet gösteren İstanbul Kastamonuspor’un ilerleyen yıllarda adından söz ettireceğine inanıyorum. Kırmızı-Siyahlı kulüp, çok genç ve başarılı isimlerden kurulmuş yönetim kuruluyla hedeflediği başarıları elde edecektir. Ben de bir Kastamonulu olarak kulübümüze her zaman büyük bir heyecanla destek olacağım” diye konuştu.




İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Vekili İlker Dilek, “Değerli büyüğümüz Sayın Mecit Çetinkaya’yı ziyaret etmenin büyük gururu içindeyiz. Kendisinin başkanlığını yaptığı Üsküdar Belediye Spor Kulübü, amatör spor dallarında elde ettiği başarılarla ülkemizin yüzünü güldürüyor. Ayrıca Türk sporunun lokomotifi olan Üsküdar Belediye Spor Kulübü tüm kulüplerimize örnek olacak çalışmalara ve projelere imza attı. Biz de değerli büyüğümüz Mecit Çetinkaya’nın tecrübelerinden faydalanarak, Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.




Ziyaretin ardından İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri Üsküdar Belediye Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya’ya üzerinde isminin yazılı olduğu formayı hediye ettiler.  

Haber / Foto : Ertuğrul Akduman

Yorumlar