Emirdağ Spor İzinden Döndü



 Bayram nedeniyle dört gün izin verilen kırmızı beyazlı futbolcular, dün kulüp tesislerinde toplanarak Didim Belediyespor maçının hazırlıklarına başladılar.
Bölgesel Amatör Lig'de verilen ara nedeniyle futbolcularını dört gün izine gönderen Emirdağspor Teknik Direktörü Hikmet Şıktaşlılar, Didim Belediyespor maçının hazırlıklarına dün başladıklarını belirterek, bugün de çift idman yapacaklarını söyledi. 



 Geçtiğimiz hafta Salihli Belediyespor karşılaşmasından puan çıkartamayan 8. grubun iddialı takımlarından Emirdağspor bayram iznini dün tamamlayarak Emirdağ'da toplandı.
Dün akşam saatlerinde hafif bir idmanla çalışmalarına başlayan kırmızı beyazlılar bugünden itibaren tempoyu arttırarak sabah ve akşam saatlerinde yapacağı çift idmanla, 4 Kasım'da kendi sahalarında oynayacakları Didim Belediyespor maçına hazırlanacak.
Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar, transferin son gününde aralarına katılan oyuncuların uyum sürecini çabuk atlatmaları için yoğun bir mesai harcadıklarını kaydederek Didim maçında bu sıkıntıyı aşmaları gerektiğini, 4 Kasım'da mutlaka 3 puan alarak sahadan ayrılmaları gerektiğini vurguladı.
Takımda kırmızı kart cezalısı Yunus ve Orçun ile sakatlığı süren Volkan'ın dışında eksiklerinin olmadığını ifade eden Şıktaşlılar "Salihli maçında oynadığımız futbol, bizim doğru yolda olduğumuz ispatladı. Sezon sonuna kadar oynayacağımız tüm maçlarda kazanmak ve şampiyon olmak için mücadele vereceğiz. Taraftarımı ile camiamızın bizlere güvenerek yanımızda olmasını istiyoruz" dedi


Kaynak : emirdag.gen.tr

Yorumlar