Dinçel : " Gol Kaçırma Alışkanlığımız Devam Ediyor."

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Silivri deplasmanında çok sayıda gol kaçırdıklarını belirterek, “Gol kaçırma hastalığımız devam ediyor” dedi.


Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1’lik skorla berabere kaldıkları Silivrispor karşılaşmasını değerlendirdi. Silivri deplasmanına kazanmak için gittiklerini, karşılaşmada öne geçmeyi de başardıklarını da kaydeden Dinçel, “Duran toptan gol yedik. Maç boyunca pozisyonlar bulduk. Ancak, bu pozisyonları gole çeviremedik. Gol kaçırma hastalığımız devam ediyor. Gol problemini yenmeye çalışacağız. Bugüne kadar oynadığımız her karşılaşmada rakiplerimize oranla baskın oynadık ve gücümüzü hissettirdik. Deplasmanda sonuç alabilecek durumdayız” diye konuştu.

“4 HAFTALIK PERİYODDAN BAŞARIYLA ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Önümüzdeki dört haftada Nilüferspor, belediye Bingölspor ve Gebzespor ile Aydın’da, Trabzon Kanuni ile ise deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Dinçel şunları söyledi: “4 haftalık periyodda tüm maçları kazanmak istiyoruz. Ligde, her takım her takımı yenebilecek düzeyde. Üst sıralarda bir yoğunlaşma var.Yoğunlaşmanın içerisinde kopmalar yaşanmadı. Ancak, 3-4 hafta sonra kopmalar yaşanabileceğini düşünüyorum. Bu açıdan önümüzdeki 4 karşılaşma son derece önemli” 
Siyah-beyazlı ekip, hafta sonunda sahasında oynayacağı Nilüferspor karşılaşması hazırlıklarına bugün başlayacak.

Yorumlar