DAMLASPOR U 17 TAKIMI HAFTAYI 2 GOL 3 PUANLA KAPATTI!


 Damlaspor U 17 takımı  Eyüp Bahariye Sahası'nda Bağcılar Eğitimsporla karşılaştı. Futbol olarak pek içaçıcı bir oyun sergileyememiş de olsa iki gol atarak hanesine bir 3 puanı daha yazdırmasını bildi.


DAMLASPOR  2  BAĞCILAR EĞİTİM  0

 Hasta ve sakat oyuncularının olmasından dolayı pek ideal bir on bir sahaya çıkamadı. Bu müsabakanın hemen hemen her safhasında kendini belli etti. Her şeye rağmen özellikle ikinci yarıda biraz daha derli toplu oynayan Damlaspor şampiyonluk idealinden hiçbir şey yitirmiş değil.
Orta sahada oyunu tutamayan Damlaspor defansta ve hücumda beklenmedik boşluklar verdi. Bu durum her iki alanda da sıkıntılara yol açtı. Rakip pozisyon bulamamasına rağmen cezasahamıza girerek pozisyon aradıkları oldu. Diğer yandan hücumda da gol pozisyonlarını gereğinden fazla harcadık.
Maçın henüz başında (1. dak.) sağ çaprazdan gelen ortayı Sergen plase ile gole çevirince skor 1-0 Damlasporun lehine oldu. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıda Damlaspor daha atak ve kontrollü oynadı. Özellikle orta sahada oyuna yeni giren Rahmi ile hareketlilik kazandı, Damlaspor bu arada da bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi. 
Maçın 48. dakikasında kalecinin öne çıktığını gören Eren güzel bir aşırtma plasesi ile Damlasporun 2. golünü kaydetti.
Maçtada başka da gol olmayınca Damlaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Serkan Hocamıza, yardımcısı Kaan Hocamıza ve Damlaspora başarılar diliyoruz. 

Yorumlar