Çengelköy ile Küçükköy Yenişemediler ...



Beylerbeyi stadındaki müsabaka istanbul amatör dünyasının ilgisini çekmişti. taraftarlar celtinmence tezahürat yapıyorlar ekipler yalnız futbolu düşünüyor ve ortaya güzel bir futbol müsabakası çıkıyordu.


Karşılıklı ataklar yanında her iki ekip temkinli idi. hakem triosu mükemmel idi.  genç yıldızı ile küçükköy spor orhanın ayağından dk 39 kontra atak sonucu öne geçiyordu. karambolde orhan plasesi ile trübünlerini ayaklandırdı.
ikinci yarıya başlayan küçükköy spor rakibinin direnmesi ile geriye çekilince futbol oynayan çengelköy oluyordu bu dakikalarda sezai onsekizin üzerinden öyle bir plase bıraktıki ters sol köşeye taraflı ,tarafsız her kes alkışladı. heyecan son dakikaya kadar vardı maç bittiğinde her iki taraftar grubu takımlarını trübünlere çağırarak alkışladılar. 

maçın golleri=dk 39orhan -dk 53 sezai.

 

Stad=Beylerbeyi
Hakemler=Volkan Bayarslan - Ogün Kamac - Emrah Akkaya
Çengelköy Spor = Oktay, Şener, İbrahim, Gökhan, Sezai, Aşkın-dk86 ufuk", Mustafa, İshak, Onur"dk65 emin", Halit, Sabahattin

Küçükköy Spor=İsmail, Tolga, Hamza, İshak-, Taner, Sefa, Orhan"dk76 metin", Sercan, Kadir"dk58irfan", Ersan, Bilal"dk57 Recep
















 
Haber / Foto : Orhan Budak

Yorumlar