Cassper'dan Güne Bakış : Levent Spor


Nasıl bir tanım ile başlayacağımı bilmiyorum lâkin Leventsor denince pek bir şey demeye de gerek kalmıyor. Yıllardır Süper Amatör Küme'de boy göstermiş ve her zaman kaliteli kadrosu ile şampiyonluğa oynayan bir takım Leventspor. Merkezi konumu ise cazip kılan diğer bir nokta. Ancak bu sene beklentilerin bence çok uzağında kaldılar. Bende kedimce nedenlerini ve düşüncelerimi harmanladığım bir yazı hazırladım. Yazıya geçersek;



Burhan Esmen ile Yolların Ayrılması
Aslında her şey Burhan Esmen'in uzun yıllar hizmet verdiği Levent ile yollarını ayırması ile başladı. Hoca'yı herkes sevmek veya başarılı bulmak zorunda değil ancak her zaman üst sıralar için mücadele veren bir takım yarattığı gerçeğini görmezden gelemez. Yıllarca konuşulan olay gerçekleşti ve sene başı Burhan Esmen Haliçspor, Leventspor ise Serdar Gücüyener ile anlaşınca yıllar süren birliktelik son buldu. Bakıldığı zaman Burhan Esmen Haliçspor ile liderlik koltuğunda iken Leventspor 6.sırada kendine yer buluyor. Tabii lig olarak farklı olduğundan bir karşılaştırma yapmak yanlış olur. 

Serdar Gücüyener ile Anlaşılması
Sene başı Leventspor için bir çok isim geçti, bir çok isimle görüşüldü. Bu isimlerin içinden Serdar Gücüyener ile anlaşıldı. Serdar Gücüyener isim olarak ve yaptıklarıyla çok önemli bir isimdir, ancak Leventspor için doğru isim olmadığını sene başındaki ilk yazımda belirtmiştim. Serdar Gücüyener en son 5 sene önce profesyonel bir takım çalıştırmıştı. 5 sene içinde futbolun ne kadar değiştiği ve Amatör Lig ile Profesyonel Lig arasında farklılığı futbol ile ilgilenen herkes bilir.

Transferler Hoca Gelmeden Yapıldı
Leventspor, Serdar Gücüyener ile anlaşmasında iç transferi bitirmiş hatta dış transferde de yeni futbolcuları renklerine katmıştı. Bundan dolayı Serdar Gücüyener'in transfer istekleri Başkan Mehmet Şenozan tarafından kabul görmedi ve o an ki mevcut kadro ile yola devam edildi.

Tesislerin Yapımı
Çilekli Stadı'nın yapıma alınması ile birlikte antrenmanlar anadolu yakasındaki Spor Akademisi'nde yapıldı ki antrenman için gidilen mesafe de antrenmanların verimliliğini düşürdü.

Sistem ve Yapı Olarak Olumlu Hareket Yok
Yakından takip ettiğim Halide Edip Adıvar maçında 1-0 geriye düştüler ancak gördüklerim karşısında şok oldum diyebilirim. Leventspor'un ayakta duracak hali yoktu ve gol atmak adına hiç bir şey yapamadılar. Sahada bütün kırımızı-siyahlılar adeta yürüyordu. Yıllardır Leventspor'u takip ederim ve açıkça söylemek istiyorum ki son yılların en kötü Leventspor'uydu.

Değişim Olmalı
Ve varacağım nokta şudur ki birşeylerin değişmesi gerek. Herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Gerçekten kaliteli bir kadroya sahipler ancak alınan sonuçlar gerçekten vasat. Ben bunca olumsuz şeye rağmen Başkan Mehmet Şenozan ve kulübün her şeyi Amaç Şenozan'ın gerekli ortak çalışmalar ile bu kötü gidişata engel olacağı ve bu takımın hak ettiği yerlere yeniden geleceği kanısındayım.
 
Cassper

Yorumlar

Adsız dedi ki…
AH AMAÇ AH...
Sen herşeyini leventspor için ver, millet arkandan sallasın senin topçunda editöre benzeyen kuklanında kulaklarını çek, sağda solda sana sallamasınlar..