AMATÖR KÜME'DE OLAYLI MAÇ



 İdmanocağı ile Esnafspor takımları arasında oynanan 1. Amatör Küme'nin 8. haftasında istenmeyen olaylar yaşandı. Esnafspor'un son dakika golünü bulmasının ardından kıyamet koparken, hakem odasının camı kırıldı ve çöp konteynırına zarar verildi.

 Yalova 1. Amatör Küme'nin 8. haftasında, İdmanocağı ile Esnafspor, Ahmet Saraç Sahası'nda kozlarını paylaştı. Yeşil Siyahlı ekip İdmanocağı, son dakikalarına 2-1 önde girdiği maçta rakibinin beraberlik golüne engel olamadı ve durum 2-2'ye geldi. Ancak golün ardından İdmanocağı futbolcularının hakeme itiraz etmesi ve olayların büyümesi nedeniyle, müsabakayı yöneten hakem, İdmanocağı'ndan 6 kişiyi oyundan attı ve Yeşil Siyahlıların sahada 5 kişi kalmasından dolayı müsabaka tamamlanamadı. Mücadelede her şey çok güzel başladı. Nefesleri kesen karşılaşmanın 34. dakikasında İdmanocağı'nda Cemil, penaltıdan kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi. Esnafspor'da dakikalar 40'ı gösterdiğinde M.Can, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlk yarıda başka gol olmadı ve İdmanocağı, soyunma odasına 1-0'lık skor avantajıyla gitti.

Maçın ikinci devresinde inanılmaz bir çekişme vardı. Oyunun sık sık durduğu bu devrenin 55. dakikasında Serhat, Esnafspor'un beraberlik sayısını attı. 1-1. Bu golün 10 dakika sonrasında Barış, İdmanocağı'nı 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Maçın 90 dakikasına ilave olarak karşılaşmanın hakemi, 7 dakika duraklama işaret etti.  90+4. dakikada Esnafspor'da Selahattin, skoru 2-2'ye getirdi. Bu golden sonra İdmanocağı oyuncuları, hakem Abdullah Çetinçelik'e yüklendi. İtirazlardan dolayı Yeşil Siyahlılarda 90+5. dakikada Atakan ve Cemil oyundan atılırken, 1 dakika sonra da hakemin suratına top atan Barış da kırmızı kart gördü. Bu oyuncunun dışında Sinan, M. Aydın ve kaleci Kader de kırmızı kartla oyundan atıldı. Böylece İdmanocağı, saha içerisinde 5 kişi kaldı ve karşılaşmanın hakem triyosu Abdullah Çetinçelik, Ergin Şahinoğlu ile İrfan Demir, polis eşliğinde soyunma odasının yolunu tuttu. Olayların devamında İdmanocağı futbolcuları, hakem odasının camını kırarken, çöp konteynırını devirerek zarar verdi. Yalova Futbol Tertip Komitesi'nin çıkan olaylarla ilgili kararını birkaç gün içerisinde vereceği öğrenilirken, 6 kırmızı kart gören İdmanocağı'nın, 3-0 hükmen mağlup sayılması bekleniyor.

kaynak : ajansyalova.com

Yorumlar