ALTYAPI LİGLERİNDE BEYKOZ TAKIMLARI SINIFTA MI KALDI?

 

ALTYAPI LİGLERİNDE BEYKOZ TAKIMLARI SINIFTA MI KALDI?

İstanbul Amatör Liglerinden mücadelelerde ilk yarı maçları tamamlanmak üzere iken değişik U-17 ve U-15 Yaş Gruplarında ilçe temsilcilerimiz pek de iyi görüntü çizmiyor. U-15 Liginde Beykoz İlçe takımlarının yer aldığı hiçbir grupta lider durumda olan takımımız bulunmakta.Hatta ikinci sırada bile rast gelemedik takımlarımıza. U-15 Ligi 26.Grupta yer alan Çubukluspor bu ana kadar bu yaş kategorisinde en başarılı ekibimiz oldu. Bağlarbaşıspor ve 1905 Maltepe Gençlik takımları 16'şar puanla namağlup ilk iki sırada yer alırken Çubukluspor ise 12 puan ve 2 mağlubiyet ile 3.sıradan takibe devam etmekte.
 
Beykoz takımlarının  buluştuğu 28.Grupta ise lider 16 puanla Çekmeköyspor iken Beykoz ekipleri içinde en başarılısı olarak 9 puanlı Gümüşsuyuspor gözüküyor.Yeşil-Beyazlı takım 8 takımdan oluşan grupta 4.sırada yer alırken, 6.sıradaki Ortaçeşmespor'un 7 puanı, 7.sıradaki Kavacıkspor'un 4 puanı hanesine yazılmış durumda.23.Gruptaki Beykoz takımlarından Küçüksu Yenimahallespor 2 galibiyet 6 puanla 6.sırada iken, Çiğdemspor ise son sıraya puansız bir şekilde demir atmış gözüküyor.25.Gruptaki temsilcimiz Mesudiyespor da Mesudiyespor maçlara çıkmayan Alemdağspor ile o puana sahip. 29.Gruba bakıldığında iki Beykoz takımı görünmekte.Çok şey beklenen Paşabahçespor 18 puanlı grup lideri Taçspor'un gerisinde 13 puan ile 4.sıraya yerleşmiş durumda. Bu grupta Beykoz Belediyesi ise hiç olmaz ise 1 galibiyet almasına karşın oynadığı 6 müsabakada kalesinde gördüğü 47 gol ile geçtiğimiz sezonlardan farklı bir yapı göstermiyor.Gelelim bu yaş kategorisinde 30.ve son grubumuza. Bu grupta Beykoz'u Çavuşbaşıspor temsil etmekte.7 takımdan oluşan grupta 1 galibiyetleri ve 5 puanı ile 5 sırada yer almakta.Yani onlardan da umudu kestik gibi.

GELELİM U-17 YAŞ KATEGORİSİNDEKİ TEMSİLCİLERİMİZE!

Neyseki U-17 Yaş grubunda bir resmen lider takımımız (Paşabahçespor) bir de aynı puanla zirveye ortak bir başka takımımız (Gümüşsuyuspor) var.8 Takımdan oluşan U-17 Ligi 26.Grubunda 2 takımımız var. Grupta İstanbul Kartal Belediye 15 puan ile lider.5 maçta toplayabildiği 6 puan ile Ortaçeşmespor 5.sıraya demir atarken hemen ardından ise aynı puana sahip Anadoluhisarı İdmanyurdu takımı gelmekte.Yine 2 temsilcimizin bulunduğu 27.Grupta Lider 12 puanlı Çakmakspor iken Küçüksu Yenimahallespor 5 maçta toplayabildiği 6 puanla 6.sırada yer almakta. Mesudiyespor ise 7 sırada ve 5 maç sonunda puanla tanışabilmiş değil.28.Grupta zirveye ortak olan Gümüşsuyuspor ile bir parça moral bulabildik.5 maç sonunda aynı puan ile yani 13 puan ile Tuzlaspor Lider durumda iken Gümüşsuyuspor aynı puan ve averaj farkı ile 2.sırada yer almakta.29.Grupta altyapı liglerindeki bu ana kadar oynanan maçlardaki tel lider takımımız Paşabahçespor yer almakta.Oynadığı 5 karşılaşmanın 4 tanesini kaznıp 1 tanesinden beraberlikle ayrılan yeşil-kırmızılı ekip bir puan geriden takipte olan Kartal Cevizli Gençlergücü'nün önünde13 puan ile lider. 3.sırada ise bir başka temsilcimiz Çiğdempspor bu sene yaptığı çıkışla 9 puanla yer almakta.32.Grupta zirveyi sıkı takipte olan Çavuşbaşıspor yer almakta. Grupta Lider olan ve 12 puanı bulunan İstanbul Çevre Şehircilik takımını 2 puan geriden 10 puanla takip etmekte Ali Osman Demirtaş'ın talebeleri. Grupta Kavacıkspor'un da 10 puan ve averaj farkı ile 4.sırada yer aldığını hatırlatalım. 34.Grupta Çubukluspor'un amansız bir takibi var.12 puanlı Yamanspor 1 maç eksiği ile lider durumda iken, Çubukluspor 10 puan ile ikinci sırada yer almakta.

Geçen sezon yani 2011-12 Sezonuna göre mukayese edildiğinde durumun iyi olmadığı bir gerçek. Tamam şampiyonlukta iddialı ekiplerimiz var ancak diğer takımlarımızın sergilediği performans ilçe genelinde başarı seviyesini düşürmekte.Yine de her iki yaş kategorisinde de oynanacak birçok maç var ve dengeler her an değişebilir.Geçen sezon U-17 Yaş Kategorisinde Paşabahçespor ve Ortaçeşmespor ile şampiyonluk sevinci yaşamıştık.
Kaynak : beykoz1908.

Yorumlar