ALTINOVA'DA ROTA MUDANYA



 Bölgesel Amatör Ligi'nde istediği sonuçları alamayarak küme düşme potasına yakın bulunan Altınova Belediyespor'da rota, Mudanyaspor ile oynanacak maça çevrildi.

BAL 9. Grup'taki takımlarından Sarı Yeşilliler, ligin ilk 5 haftasında oynadığı hiçbir maçı kazanamazken, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sadece 3 puan toplayabildi. 15 takımın yer aldığı grupta 13. sırada yer alan Altınova Belediyespor, hafta sonu Bursa'da kozlarını paylaşacağı Mudanyaspor'u yenerek hem ilk galibiyetine uzanmak hem de şeytanın bacağını kırmak istiyor. Teknik Direktör Okan Yılmaz yönetiminde bu sezon grupta 3 puan yüzü göremeyen Altınova Belediyespor, sıralamada bir basamak altında bulunan Mudanyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Sarı Yeşilli temsilcimiz, bu müsabakayı kazandığı takdirde üst sıralara tırmanma yolunda da önemli bir adım atmış olacak.

Üçüncü kez katıldığı Bölgesel Amatör Ligi'nde en kötü sezonunu geçiren Altınova, Bursa deplasmanından elde edeceği galibiyetle kötü günleri geride bırakmak istiyor.Diğer yandan Sarı Yeşilliler, hafta sonu yapacağı müsabakanın hazırlıklarına Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu'nda başladı. Teknik Direktör Okan Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, düz koşu ve açma germe hareketlerinin ardından topla çalıştı. Altınova, hafta sonuna kadar zorlu maça yoğunlaşacak.

kaynak : ajansyalova.com

Yorumlar