Zonguldak Spor Transfere Doymuyor




Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup’ta  mücadele eden Zonguldakspor, ligin başlamasına az bir zaman kala bir takviye daha yaptı.
Kırmızı-Lacivertli takım Üçüncü Lig ekiplerinden Üsküdar Anadolu 1908spor’dan Ali Korkmaz ile anlaşmaya vardı. Ön libero mevkiinde görev yapan 1986 doğumlu tecrübeli Futbolcu Ali Korkmaz dün ilimize gelerek Yönetim Kurulu ile transfer masasına oturdu. Yapılan görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı ve Ali Korkmaz takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.
19 Ocak 1986 İstanbul Beşiktaş doğumlu olan Ali Korkmaz,  futbola  Feriköy’da başladı ve 1999 yılında ilk lisansı çıktı. 2005’de Ankaraspor’a transfer olan  Ali Korkmaz, 2006 yılında Adanaspor’da profesyonelliğe geçti. Daha sonra sırası  Alibeyköy, Adanaspor, Erzincanspor, Adanaspor, Beylerbeyi, Denizli Belediye , Sandıklıspor , Denizli Belediye ve geçtiğimiz sezonda Üsküdar Anadolu’da profesyonel olarak futbol oynadı. Yeni sezon öncesinde Zonguldakspor’a transfer olan Ali Korkmaz, Kırmızı-Lacivertli ekibin başarısı için ter dökecek.Amatorun Dunyasi ekibi olarak bu transferin Zonguldak Spor ve sporcfu kardeşimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Yorumlar