Okmeydanı Kemerburgazı 7 Bitirdi...


Okmeydanı Kemerburgazı 7 Bitirdi...

Kemerburgaz : 1 Okmeydanı Fetih : 7
Stad: Göktürk
İstanbul U-17 liği 4. Grupta mücadele eden takımlardan Kemerburgaz ve Okmeydanı takımlarının ilk maçları Göktürk stadındaydı..

Son derece mükemmel havada oynanan karşılaşmada futbolseverler 8 birbirinden güzel golü izleme imkanı buldular.. Maça her iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için atak futbol ve göze hoş gelen bir oyun sergilediler.15. dk.deplasman ekibinden Zeynalabidin in güzel aşırtma vuruşu gol olunca 1-0 üstünlüğü yakaladı, 1dakika sonra gene Zeynalabidin kendisinin ve takımının 2.golünün atarak galibiyeti perçinliyordu, bu golden sonra evsahibi takımın morali bozulup oyundanda düştüğünü gördük, oyunun tek hakimi olan deplasman ekibi Okmeydanı Fetihspor 21. dk. Kadir 39. dk. Berkant la farkı dörte cıkarıp ilk yarıyı 4-0 önde bitirdi..


İkinci yarıya iki takımda değişikliklerle başladılar bu yarıdada oyunun tek hakimi Fetihspordu. 43.dk. Kadir, 50-76. dk. Zeynalabidin le 3 gol daha bulan deplasman ekibi, 64. dk. Tayfur un golüne engel olamayınca maçı 7-1 kazandı..Okmeydanı Fetifspordan Maçın yıldızları 4 gol atan Zeynalabidin, Burak ve Ahmet ti..Her iki takımın teknik adamları Cemil Yılmazer ve Tanzer Polat centilmenlikleri ile ön plandaydılar..


Amatörün Dünyası

Yorumlar