Hasköy Altın Buldu










Alt sıralardan kurtulmak ve yukarlarda kendine yer bulmak isteyen Hasköy takımı ligdeki ilk puanını deplasman galibiyeti elde ederek kazandı,hemde üç puanı hanesine yazdırarak.Lige kötü başlangıç yapan iki takım mücadelesinden deplasmanda 3-2 galip ayrılan Hasköy takımı belkide ilerde kendisi için altın değerinde üç puanı kaptı ve evine döndü.
20 dakikada buldukları gol ile ilk yarıdaki etkili futbollarını tabelada tek farklı üstünlükleri ile neticelendirmesini bildiler.



İkinci yarıda açık futbolu benimseyen iki takım sayısız gol pozisyonu ürettti ve değerlendilinelerin yanında kaçanların sayısı daha fazlaydı diyebiliriz.55 dakikada beraberliği yakalayan Öz karacaahmet takımı galibiyet için rakip kaleye yüklendiğinde 75 dakikada kalesinde kontra atak golüne engel olamayınca demoralize oldu ve bir anda oyun dengelendi.80 dakikada kazandıkları penaltı ile tekrar maça ortak oldular.


Budakikadan sonra aslında galibiyet için fırsatta yakaladılar ama maç bitti denen dakikalarda Hasköy takımının galibiyet golü geldiğinde resmen yıkıldılar ve adeta sahaya gömüldüler.

Yorumlar