Edirne Spor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi, Grubumuzda güçlü rakipler var


2012-2013  sezonunda Bölgesel Amatör lig 11 Grupta mücadele edecek olan Edirne spor Gençlik kulübünün başkanı Hakan Sedefçi ile geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası maçı sonrasında stat çıkışında kısa bir sohbet etme fırsatı yakaladık. Yeni sezon öncesi bilgiler aldık.


Sedefçi, sözlerine şöyle başladı. Yeni sezon için iyi bir kadro kurduk,  bugün burada oynanan Türkiye Kupasından hakem hataları sonucunda elendik.  Bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum çünkü bu tür kupa maçları bizlere heyecan katıyor bir o kadarda tecrübe kazandırıyor. Asıl hedefimiz bal ligine odaklanmak. Mütevazi, genç ve iddialı bir takım kurduk.   Unutmayalım ki Edirne takımı her zaman üst sıralara oynar bunun için kadro oluşturur. Amatör liglerde şampiyon oluruz demek  ve böyle bir şeyi söylemek çok erken zaman gösterecek.    

Bölgesel Amatör Ligdeki grubumuza bakarsak diğer 10 gruptan daha zorlu takımların toplandığı yer. Tuzlaspor, Sultangazispor, İncirlispor, Bağcılar, Tekirdağspor, Çerkezköyspor var kısacası bu grupta her takımın şampiyonluk şansı var, güçlü rakiplere karşı mücadele edeceğiz.
Edirne spor Gençlik takımı iyi bir kadroya sahip ilk hedefimiz bu ligde kalmak ve mücadeleyle sonrası gelecektir. Diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Yüksel Cırt

Yorumlar