ÇIKSALIN Salına, Salına 6-1




ÇIKSALIN Salına, Salına 6-1
İstanbul Amatör Lig U-17  Kategori karşılaşmsında Çısalın ile Nilüfer Gökay İ.O. Beyoğlu Belediyesi Sütlüce sahasında karşı karşıya geldiler. Çıksalın kendi sahasındaki mücadeleden farklı skorla galip ayrıldı.


Maça evsahibi ekip çok hızlı başladı. Daha 2' Emre ile öne geçen Çıksalın, Orta sahada da oyunun kontrolünü eline alarak, maça da ağırlığını koyan taraf oldu. 13' Muharremin sol taraftan getirdiği topu güzel değerlendiren Halil İbrahim takımını iki farklı üstünlüğe taşıyan gole imza attı.


Bu gol Çıksalın Sporlu oyuncuları daha da rahatlattı. Üzerlerindeki ligin ilk maçı baskısını atan Çıksalın sahaya daha iyi yayılarak üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Nilüfer Gökay'dan Yıldıray rakibi ile girdiği pozisyondasarı kart gördü. 29' yaklaşık 35 metreden müthiş bir vuruş yapan Ebubekir farkı üçe çıkardı (3-0). Bu golden üç dakika sonra Çıksalın adına sahneye tekrar santraforu Emre çıktı ve 32' oyunu 4-0 lık skora taşıdı. Daha önce sarı kartı bulunan Yıldıray 34' rakibine yaptığı hareketle ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlk yarı Çıksalın'ın 4-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.


Çıksalın ikinci yarıya da golle başladı. 46' Muharrem farkı 5-0 a taşıdı.Muharrem'in bu golü Nilüfer Gökay'lı oyuncuları iyice maçtan kopardı. Rakibi karşısında oyunda üstünlüğü eline geçiren Çıksalın oyuna sonradan giren Onur' la farkı altrıya çıkardı (6-0). 76' perdeyi kapatan gol Nilüfer Gökay' dan geldi 
Çıksalın : 6    Nilüfer Gökay İ.O. : 1 


Stad : Sütlüce Sahası
Hakemler : ABDULLAH ÖZER, BURAK ESKİTAŞÇIOĞLU, EMRE AKDENİZ
Saha Komiseri : Faruk Durmuş
Çıksalın : Burak, Ebubekir, İhsan, Sa met, Ömercan, İbrahim (Fatih 63'), Muharrem, Bahadır, Emre, Burhan (Faruk 50' ), Burak (Öner 50')
Yedekler : Fatih, Onur, Faruk, Can, Muhammet, M. Ali
Teknik Sorumlu : Recep Hoca

Nilüfer Gökay İ.O.:
Fatih, Kaan, YAşar, Hakkı (Doğuş 40'), Emre, Selami, Samet, Enes, Yıldıray, Soner, Abdulkadir (Özgür 63')

Yedekler : Emre, Doğuş, Özgür
Teknik Sorumlu : Serdar Kulak












Haber / Foto : Kerem Özer

Yorumlar