Cassper' dan Süper Amatör Lig 4. Hafta Tahminleri...



Cassper' dan Süper Amatör Lig 4. Hafta Tahminleri...
Geçen haftaki tahminlerimin bir çoğunda isabet sağlasam da ısrarcı olduğum Esenler Özyavuzselim beni yanıltmaya devam etti ve antrenörleri Ayhan Çınar istifa etti. Halide Edip Adıvar için söylediğim olay gerçekleşti ve beraberlik ile sahadan ayrıldılar. İst.Gümüşhane ise kendi evinde daha çok can yakar. Bu haftanın yorumlarına geçersek.

4.HAFTA TAHMİNLERİ

Rami-Levent: Aynı puandaki iki ekibin karşılaşmasında Levent, Rami'ye konuk olacak. Kadro kalitesi ile bir adım önce olan Levent sahadan galip ayrılan taraf olur.

Avcılar Bld.-Ömerli KöyüPuansız Avcılar kendi evinde Ömerli Köyü'nü ağırlayacak. Ben bu sene Avcılar Bld.'nin bu kadro ile lig de tutunamayacağı görüşündeyim ki Sevdet geri dönse de tek başına kimse mucize yaratamaz. Banko Ömerli Köyü. 

İFA-YenibosnaGrupta 7 puanlı ve gol yemeyen iki takım karşı karşıya geliyor. İki takımda kalelerinde sezonun ilk golleri görürler ve Yenibosna sahadan galibiyet ile ayrılır. 

İst.Beylikdüzü-Selvispor: Feriköy deplasmanında ağır bir yenilgi alan İst.Beylikdüzü, Çengelköy'e boyun eğen Selvispor ile karşılaşıyor. Selvispor, Çengelköy maçında harika bir başlangıç yapmasına rağmen devamını getirememişti. Bu maçtan Selvispor rahat bir galibiyet ile ayrılır.

Alibeyköy-Paşabahçe: Ligin iki köklü ve kaliteli takımının karşılaşmasında beraberlik en yakın sonuç olarak dursa da tek gollü bir galibiyet çıkması da muhtemel.

Okmeydanı-FeriköyOkmeydanı deplasman da Arnavutköy'e yenilse de kendi sahalarında farklı bir havada oynuyorlar. Saha avantajını kullanabilirlerse beraberlik koparabilirler ancak benim tahminim Feriköy sahadan zor da olsa galibiyet ile ayrılır.

Galata-Selimiye: Beraberlik müptelası Galata kendi evinde Selimiyespor'u ağırlıyor. Beraberlik yine yakın sonuç ama ben Galata'dan bir sürpriz beklemiyor değilim. Tek gollü Galata galibiyeti şahsi görüşüm.

Şile Yıldız-Kağıthane: Kendi evinde sert bir futbol oynayan Şile Yıldızspor Kağıthane'ye gol izni vermez ve mücadele beraberlik ile sonuçlanır.

Dolayoba-H.Edip Adıvar: Kaynarca gibi güzel bir stad da grubun iki yakın puanlı takımı karşı karşıya geliyor. Halide Edip Adıvar kadro olarak üstün olan taraf olsa da işler çok zor ve bir puan kaybı daha yaşarlarsa işler çıkmaza girer. Mücadele gücü yüksek karşılaşmayı H.Edip Adıvar kazanır.

Çengelköy-Fenerköy: Eğlenceli ve izlenmesi keyif veren bir mücadele olacaktır. Ben tecrübe olarak önce olan Çengelköy'ün bir adım önde olduğu ve kazanacağı kanısındayım.

Yorumlar