BERGAMA BELEDİYE SPOR'DA SAKATLIKLAR ÜZÜNTÜ YARATTI..


BERGAMA BELEDİYE SPOR'DA SAKATLIKLAR ÜZÜNTÜ YARATTI..

Kırıkhan deplasmanında sakatlanarak oyundan çıkan Fatih ile U-17 takımının Çiğlispor ile yaptığı maçta sakatlanan İlkay Kaya'dan gelen kötü haberler keyifleri kaçırdı.



BERGAMA BELEDİYE SPOR'DA FATİH 3 HAFTA YOK


Spor Toto 3.Lig 1.Grupta Kırıkhan Spor'u deplasmanda yenerek moral bulan Bergama Belediye Spor'da Fatih'ten gelen kötü haber keyifleri kaçırdı.
Kırıkhan Spor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Fatih'in çekilen MR sonucunda sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi.
Bergama Belediye Spor Teknik Direktörü Mehmet Çakmak Fatih'in en az üç hafta takımdan uzak kalacak olmasının dezavantaj gibi görülse de yerine oynayacak olan oyuncularının Fatih'i aratmayacağına inandığını belirterek, takımda Fatih dışında eksik bulunmadığını ve Kırıkhan deplasmanında alınan galibiyetle oyuncularının kendilerine olan güvenlerinin üst seviyeye çıktığını, yakaladıkları bu havayla kendi sahalarında oynayacakları Pazar Spor ve Kayseri Şeker maçlarını kazanıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

GENÇ YETENEK İLKAY'IN SAKATLIĞI ÜZDÜ..

Bergama Belediyespor U-17 takımının en yetenekli oyuncularından biri olan İlkay Kaya'nın çekilen MR'ında ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilirken genç oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde Ege Üniversitesi'nde yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak..
Bergama Belediye Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Güngör İlkay'ın sakatlığından büyük üzüntü duyduklarını belirterek genç oyuncunun biran önce takıma dönmesi için Kulüp olarak ne gerekirse yapacaklarını söyleyerek birkaç gün içinde İlkay'ın dizindeki ödemin dağıldıktan sonra Ege Üniversitesi Spor Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Çetin İşleyen tarafından son kontrollerinin yapılacağını ve durumunun netleşeceğini açıkladı..

Yorumlar