ARMUTLU, DEPLASMANDA KAYIP



 Armutlu Belediyespor, 2012-2013 sezonunun ilk maçında deplasmanda Çanakkale Bozcaadaspor'a tek golle yenilerek lige mağlubiyetle start verdi.


 Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'taki takımlarından Armutlu Belediyespor, galibiyet parolasıyla gittiği Bozcaada'dan puan çıkaramadı. Rakip kalede bol pozisyon üreten Armutlu, sonuca gidemeyince ilk bölümlerde yediği golle sahadan boynu bükük ayrıldı. Bozcaada 20 Eylül İlçe Stadyumu'ndaki mücadeleye iki takım da dengeli başladı. İlerleyen dakikalarda kontrolü ele geçiren Bozcaadaspor, 16. dakikada Yasin Mert Egeli'nin golüyle evinde 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan Armutlu, beraberlik için bastırsa da gol bulamadı ve devre, ev sahibi Bozcaadaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine göre daha etkili ve atak bir oyun sergileyen Siyah Beyazlılar, yakaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremedi. 45 dakika boyunca gol çizgisini geçmeyi başaramayan Armutlu Belediyespor, ilk yarıda yediği golle Bozcaadaspor'a 1-0 mağlup oldu ve lige puansız başladı.

kaynak : ajansyalova.com

Yorumlar