Adalar Spor Doludizgin yoluna devam ediyor...


Adalar Spor:2   Şile spor:1
İstanbul 1.amatör ligi 14.gurupta mücadele eden iki namağlup takım,Pendik çamlık spor tesislerinde karşı karşıya geldi.Adalar Spor rakibini çekişmeli bir maç sonuda mağlup ederek yoluna devam etti.


Maç başlamadan önce şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.İlk 15 dakika daha atak oynayan ve daha çok pas yapan takım  şile spor oldu.Bu dakikadan sonra Adalar spor oyundaki dengeyi kurdu ve ilk tehlikeli atağı 16.dakikada gerçekleştirdi,Semih’in pasında topla iyi buluşan Onur sert vurdu top kalenin üstünden auta gitti.Ataklarını sıklaştıran Adalar spor da 30.dakikada onur sarı kart gördü.

32.dakikada Adalar spor çok etkili geldi,Semih’in  pasında topla buluşan Onur yakın mesafeden topu kaleye gönderemedi.38.dakikada Adalar spor bir penaltı kazandı,penaltıyı Selcan gole çevirince Adalar spor 1-0 öne geçti. 

40.dakikada Selcan’ın pasıyla buluşan Onur sert vurdu top az farkla auta çıktı.İlk yarının son dakikalarında Şile Spor takımının yöneticileri yoğun bir şekilde hakem’in  kararlarına itiraz edince hakemden uyarı aldılar.İlk yarı Adalar Spor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.


İkinci yarıya Şile spor etkili başladı,50.dakikada seyfullah ceza sahası üzerinden çok sert, vurdu top az farkla auta gitti.52.dakikada Adalar Spor da Gökalp yerini Hilmi’ye bıraktı.56.dakikada  seyfullah ceza sahasından yine çok sert vurdu top az farkla auta gitti.57.dakikada Şile Spor da Mutlu çıktı,yerine Cengiz girdi.


58.dakikada Adalar Spor da Burak oyuna girdi.60.dakikada Şile spor penaltı kazandı,atışı Orhan kullandı, İrfan mükemmel bir şekilde uzanarak sol alt köşeden penaltıyı kurtardı.68.dakikada Şile sporlu Selçuk’un ortasına  Orhan sert bir kafa vuruşu yaptı,top az farkla üstten auta gitti.


69.dakikada Adalar spor dan Hilmi’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Selcan sert vurdu Okan çıkardı.77.dakikada Şile Sporun gölü geldi.Bu dakikada Şile spor ceza sahası üzerinde bir  frikik kazandı,atışı  gole çevirince skor 1-1 oldu.85.dakikada oyuna ikinci yarı giren ve bütün kafa toplarını alan Hilmi,Selcan’ın ortasını altı pasta güzel bir kafa vuruşuyla skoru 2-1 getirdi.

89.dakikada Adalar Sporda Semih çıktı yerine Tugay girdi.Hakem maça 4 dakika ilave etti.45+2 de Adalar Spor dan Hilmi sarı kart gördü ve maç bu şekilde sona erdi.


Hakem’in bitiş düdüğü ile birlikte saha karıştı.Türbünde  bir şileli taraftarın küfürlü bir şekilde bağırması ve itirazlardan gerilen saha  da olaylar başladı.

Stat:Pendik Çamlık Spor tesisleri

Hakemler:

Kamil Karaytu(***)Ömer Faruk Alıçoğlu(**)Hasan Piraz(**)

Saha Komseri: Ünal erdem

Adalar Spor:

İrfan(***)Doğan(***)Ercan(***)Fırat(***)İlyas(***)Fatih(***)Semih(***)Cemalcan(***)
Gökalp(***)Onur(***)Selcan(***)Hilmi(***)Burak(***)

Şile spor:

Okan(**)Muammer(**)Gürkan(**)Onur(**)Yasin(**)Selçuk(**)Emin(**)Mutlu(**)
Orhan(**)Emre(***)seyfullah(**)Cengiz(*)

Kaynak : adagazetesi

Yorumlar