2012 KIŞ DÖNEMİ PROFESYONEL KULÜPLER İÇİN FUTBOLCU SEÇMELERİ...


2012 KIŞ  DÖNEMİ  PROFESYONEL KULÜPLER İÇİN  FUTBOLCU SEÇMELERİ...

Her yaştan futbolcu adayının kendini gösterme fırsatı bulacağı ve ayrıcalıklı Kış Kampına katılma fırsatı bulacağı futbolcu seçmeleri, Feriköyspor Stadın'da 6 Ekim  2011 Cumartesi günü Saat 13.00 'de yapılacak.
  
Tüm Yaş kategorileri için düzenlenen 2012  Futbolcu Dünyası Profesyonel Kış Kampı Ankara seçmeleri, Feriköyspor Stadın'da 6 Ekim  2011 Cumartesi günü Saat 13.00 'de yapılacak.

Gözlemci ekibinde  Profesyonel  Teknik direktörler  ve Profesyonel futbol kulüplerimizin altyapı Antrenörleri ile Profesyonel futbolcular eşliğinde yapılacak seçmeler sonunda başarılı olan futbolcular , hem sahaya gelecek  Türkiye Profesyonel futbol liglerinden teknik adamların  hemde Aktivitenin videosunun paylaşılacağı birçok kulübe kendisini tanıtabilmesinin dışında,  Sadece Seçilenlerin katılabileceği Futbolcu Dünyası tarafından düzenlenecek
2012 Kış Dönemi Profesyonel Futbolcu Kampına Katılma hakkı kazanabileceklerdir. Ayıca, Futbolcu Dünyasının organize edeceği Uluslararası yetenekli Futbolcu kamplarınıda başarılı futbolcular arasında çekilecek kura ile Burslar kazanabileceklerdir.

Futbolcu Dünyası Seçmelerinin, herhangibir Kulüp seçmelerinden önemli farklarından bir tanesi ise, bir Kulübün seçmesinde, sadece O kulüp için gerekli mevki ve yaş grubundaki futbolculara bakılırken, Futbolcu Dünyasında, Birçok kulüp için Futbolcular değerlendirildiği için , sadece belirli mevkilerde ve kısıtlı sayıda oyuncuya değil ( Örneğin, bir ABC kulübü için sadece ihtiyaç 1 solbek 19 yaş altı ve 17yaş altı bir orta saha oyuncusu iken ) Futbolcu Dünyası birçok yerli ve yabancı kulüp için Futbolcuyu değerlendirdiğinden birçok mevkii ve yaş grubu için ( Örneğin 22 tane 18 yaş üzeri sol bek, 12 tane 19 yaş altı sağ açık, 7 tane 16yaş altı stoper .. gibi ) futbolcu bakabilmektedir.

Katılımcıların spor malzemelerini kendilerinin getirmesi gerekmektedir. Seçmeler sırasında numaralı antrenman yeleği verilecektir.

Futbolcu Dünyası seçmelerinde , Futbolcu Dünyası tarafından  hiçbir Futbolcuya menajerlik sözleşmesi imzalatılmaz.

Katılım ücreti : 40 TL

Getirilmesi gereken evraklar: Sağlık Raporu ( Aile Hekiminden  veya Özel olabilir.)

Aktivitenin sonunda Profesyonel resim ve video çekimlerinin linkleri katılımcılara da ücretsiz olarak verilecek  ve www.futbolcudunyasi.com 'da  yayınlanacaktır.

Yer : Duatepe Mah. Barutçular sk. No: 9 Şişli  , Feriköyspor Stadı , Feriköy - İstanbul

Tarih : 6 Ekim 2012 Cumartesi

Saat : 13.00 ( Lütfen Saha Kayıt işlemleri için 1 Saat önce sahada olunuz.)

Organizatör : Ahmet Eriş  (Cep: 05336620112 )

Yorumlar