Yenildi ama umut verdi:4-2...

 Darıca G.B. hazırlık maçında 2. Lig'in flaş ekibi Eyüpspor'a mağlup oldu...

 Kartepe kampında ligin rötuşlarını yapan 3.Lig 3.Grup temsilcisi Darıca G.B., 2.Lig takımı Eyüpspor ile yaptığı hazırlık maçını 4-2 kaybetti. Sarı-Yeşilli ekib, 2. Lig'in üzerinde bir takım kuran Eyüpspor'u futboluyla zaman zaman zorladı. Maçın ilk yarısı 2-2 berabere biterken, İstanbul temsilcisi ancak penaltıdan attığı gollerle maçı kazanabildi.

Darıca Gençler Birliği ışık saçıyor. 6. hazırlık maçını Kartepe'de Eyüpspor ile oynayan sarı-yeşilli ekip, zevkli ve bir o kadar da heyecanlı geçen mücadelede eflatun-sarılılara 4-2 yenilerek, hazırlık maçlarındaki ilk mağlubiyetini tattı. Ancak sarı-yeşilli ekip daha çok oynadığı olumlu futbolla ön plandaydı. Sahaya Ersin, Güney Polat, Evren, Sertaç, Hakan, İbrahim Akdağ, Yusuf, Galip, Halil İbrahim, Emrah ve Murat Akgül ilk 11'i ile çıkan Darıca G.B., Ersen Martin, Levent Kartop ve Ali Cansun gibi 1. Lig görmüş oyuncuları kadrosunda toplayan Eyüpspor karşısında başarılı bir futbol sergiledi.


EYÜPSPOR PENALTI GOLLERİYLE KAZANDI

Tempolu futbolu ile oyunun bazı bölümlerinde Eyüpspor'un başını döndüren Darıca, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta PTT 1. Lig'in en güçlü adayı olan rakibi önünde birçok gol pozisyonuna girdi. İki kez geriye düştüğü maçın ilk yarısını Halil İbrahim ve Yusuf'un golleriyle 2-2 berabere tamamlayan Darıca ikinci yarı diğer oyuncular forma şansı buldu. Sık sık yapılan oyuncu değişiklikleri sonrasında temposu düşen Darıca G.B. penaltıdan yediği gollerle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. 


Kaynak : kocaeligazetesi.com

Yorumlar