‘Transferi açamıyoruz’


 Çorumspor Yönetimi pes etti.  Basın Sözcüsü Güngör Atak, başlattıkları Halk Hareketinde istenilen verimin alınamayacağını anladıklarını ayrıca Çorum’dan arayan birilerinin futbolcuları razı oldukları rakamdan vazgeçirmesi üzerine transferi açma şanslarının kalmadığı için mevcut kadro ile yola devam etme kararı aldıklarını öyledi.

 Atak, dün düzenlediği basın toplantısında, son gelişmeler ve yaşananlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yaşanan olumsuzluğun ardından yönetimin üzerine düşeni yaptığını ancak buna rağmen husumeti devam ettirenler olduğunu belirten Atak ‘Bizi kim aradıysa cevap verdik veremediysekte döndük. Her şeyin Çorumspor için olduğunu söyledik.


Üzülerek şunu ifade etmek istiyorumki eski bir basın derneği başkanı olarak basının içine düştüğü bu durum beni üzmüştür. Çorumspor Yönetimi’nin gösterdiği hoşgörüşü gazeteci arkadaşlar gösteremedi, Bunların arkasında Çorumspor’a zarar vermek olduğunu düşünmeye başladık.

  Bu paraları da sizmi yiyeceksiniz’
Halk hareketinde istediğimiz yerde değiliz. Gerek yönetimin şevkinin kırılması gerekse gittiğimiz kişilerin ‘Bu paralarıda sizmi yiyeceksiniz’ sözleri karşısında yapacak bir şey kalmadı. Yönetim olarak transferi açmayı çok istedik ancak sorun aşılmaz bir noktaya geldi.
Birde bunlara ilave olarak alacağı olan futbolcularla yaptığımız görüşmeler sonunda sorunu 400-450 civarında bir rakama çözecektik. Ancak nüfus cüzdanlarında Çorum yazan birileri futbolcuları arayarak ‘bunların parası var alacağınızdan vazgeçmeyin’ denilmiş ve çözüm için gereken rakam 700-800’e yükseldi. Bizimde bu rakamı bulma şansımız olmadığı için yapacak bir şey kalmadı.
  ‘Birileri transfer açılmaması için elinen geleni yaptı’
Bizler transferin açılması için çaba harcarken birileri açılmaması adına elinden gelen her şeyi yaptılar. Çorumspor’un tarih olmasını isteyen bu arkadaşlara Güngör Atak olarak kına göndereceğim. İnşallah çocuklarımızın gereken mücadeleyi verir ve ligde kalırlar, olmazsada birilerinin istediği olacak.
Yönetim Kurulu üyesi arkadaşımız hakkında bir yerel gazetede çıkan eleştirileri kınıyorum ve aynen iade ediyorum. Bugüne kadar yapılan hatalar sonucunda Çorum basınının bu duruma gelmesinden dolayı üzgünüm. Umarım bundan sonra bu tür hatalar yapılmaz. Yönetim olarak  bundan sonra kimseye cevap vermeyeceğiz’ dedi.
   

Sezon açılışında yerel sanatçılar
Çorumspor’un 2 Ağustos pazar günü yapılacak olan sezon açılış töreninde Nergis Ay, Veli Keser ve Grup Anadolu Kervanı’nın yer alacağını belirten Güngör Atak programın saat 15.00’de başlayacağını söyledi. Atak, ayrıca bugün Kültür Sitesi önünde kurulacak otobüs ve seslendirme ile Çorumspor forması satışı yapılacağını ve bilet satılacağını belirtti.

 

kaynak :  corumhakimiyet.net

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Insaallah Allah yardim etsin!!!