‘İyi bir forvet bulursak alacağız’

 Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, lig kadrolarının şekillendiğini mevcut kadroya çok iyi bir forvet bulmaları halinde kadrolarına katacaklarını aksi takdirde mevcut kadro ile sezona gireceklerini belirtti.

 Yeni sezon kampında futbolcuların ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ‘Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yaptığımız çalışmalar ve oynadığımız maçlardaki performansları ile lige büyük oranda hazır hale geldik.

Yarın Çorum’da öğlen saatlerinde toplandıktan sonra akşam saatlerinde yapacağımız çalışma ile lig öncesi son etap antranmanlarına başlayacağız. Kadromuz şu an için yeterli ve istediğimiz düzeyde. Ancak transfer sezonu bitmeden çok iyi bir forvet bulursak bütçemizide uygun olması halinde kadromuza katacağız. Aksi takdirde mevcut kadromuzla yola devam edeceğiz’ dedi.

 Gümüşdağ, kadrolarına son kattıkları İsmail Hacıhafızoğlu’nun yakından tanıdığı ve bildiği bir futbolcu olduğunu ve savunmalarına büyük katkı sağlaşacağını belirterek bu futbolcuyu orta sahada da kullanabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak :  corumhakimiyet.net

Yorumlar