Banban Taraftarıyla buluşuyor




Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Can Gülmezgil’in yaptığı açıklamada Cumartesi günü Bandırmaspor’un taraftarıyla buluşacağını ve bütün Bandırmalıların saat 16.00’daki maça davetli olduğunu söyledi. Bunun yanında Lig Tv’nin 2. Ve 3. Lig takımlarına sponsor olacağını ve artık kulüplerin deplasmanlara kendi imkanlarıyla gideceklerini de dile getirdi.

29 Ağustos 2012 günü saat 13.00’te yapılan basın açıklamasında Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Can Gülmezgil: “Cumartesi günü Nilüferspor ile yapılacak hazırlık maçına ve yeni kadromuzu taraftarımızla tanışmasına bütün Bandırma’yı bekliyoruz.”dedi.
Digitürk 2. Lig ve 3. Lig takımlarına sponsor olduğunu belirterek, 2′inci Lige 5 milyon TL, 3′üncü LiG’ de 5 milyon TL destek sağladığını, bu paranın da lig takımları arasında paylaştırılacağını da söyledi.

BANDIRMASPOR ANTRENMAN SAHASINA FEDERASYON DESTEĞİ

Bandırmaspor Kulübü İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, 3 Eylül Pazartesi gününden itibaren federasyondan sağlanan ek bir kaynak ile antrenman sahasının inşaatına başlayacaklarını belirterek, “Aynı zamanda A2 ve genç takımlarımızın da maçlarını oynayabilecekleri kapsamlı bir antrenman sahası yapma planımız var. Soyunma odaları ve hakem odaları da olacak. İki maç ardı ardına oynanabilecekmiş gibi 4 soyunma odası yapılacak. 600 bin TL’lik bir maliyeti var“ dedi.
Toplantıda futbol kulüplerinin deplasman giderlerine de değinen Gülmezgil, giderlerin bu dönem de tekrar takımların kendi bütçelerinden karşılanacağını söyledi.

Yorumlar