ALTINOVA'DA TEMPO DÜŞMÜYOR

Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcilerinden Altınova Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Termal Dinana Otel'de kamp hazırlıklarını sürdürüyor.

2012-2013 sezonunun başlamasına az bir zaman kala Sarı Yeşilliler, Termal'de kamp çalışmalarına hız verdi. 31 Ağustos 2012 tarihine kadar burada hazırlanacak Altınova Belediyespor'da Teknik Direktör Okan Yılmaz, yapacakları hazırlık maçlarıyla da oyuncularını deneme fırsatı bulacak.


Kampın iyi geçtiğini ve oyuncularının motivasyonu açısından faydalı olacağını belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Okan Yılmaz, "Futbolcularımın antrenmanlardaki hırsı ve isteği, zorlu maraton öncesinde bizleri mutlu ediyor. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek olan kampımızda takımımız güç depolayacak. Gayet güzel çalışıyoruz, yeni transferlerimizin de takıma çabuk uyum sağlaması bizleri memnun ediyor. Kamp süresi boyunca 2 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor. Şu an itibariyle transferi durdurduk. Kamp döneminde yapacağımız hazırlık maçlarında eksik gördüğü noktalar olursa buralara gereken takviyeleri yapacağız. Yeni sezonda 9. grupta çok güçlü ekiplerle karşı karşıya geleceğiz. Bizim hedefimiz yeni sezonda üst sıralar. Bunu başaracak güçteyiz ve kaliteli bir kadromuz var" dedi.

kaynak :  ajansyalova.com

Yorumlar