PAŞA, YALOVA'DA TURLADI




 U-16 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Yalova Grubu Müsabakaları'nın son gününde Kasımpaşa, Salihli Belediyespor'u 5-0'lık rahat skorla geçerek bir üst tura yükselen ekip oldu.

 Bir ayağı da Yalova'da gerçekleştirilen U-16 Türkiye Şampoiyonası 2. Kademe Müsabakaları'nda mutlu sona İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ulaştı. Ahmet Saraç Sahası'nda oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan Kasımpaşa, henüz 9. dakikada 1-0 öne geçti. 20. dakikada Safa Ali ve 22. dakikada Arafat, durumu biranda 3-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Kasımpaşa, devreye 3-0 önde girdi. Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Kasımpaşa, 60. dakikada Arafat ile bir gol daha buldu. 73. dakikada son sözü söyleyen Serhat, maçın 5-0 bitmesini sağladı. Bu skorla Kasımpaşa, Yalova grubunu zirvede kapatarak bir üst tura adını yazdırdı.



İnegöl İdman Yaptı

Öte yandan grubun bir diğer maçında İnegölspor, Karamürsel İdmanyurdu'nu 4-1 mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle veda etti. 2 Numaralı Amatör Saha'da oynanan mücadelede İnegölspor'a galibiyeti getiren golleri 28 ve 49. dakikalarda Yiğit, 30. dakikada Osman ve 70. dakikada Mert kaydetti. Karamürsel İdmanyurdu'nun tek golü ise 60. dakikada Oğuzhan'dan geldi.





kaynak : ajansyalova.com

Yorumlar