Erzincan Refahiye Spor



Spor Toto 3. Lig'in yeni ekiplerinden Refahiyespor, 16 Haziran 2012 tarihinde yapılan Genel Kurulla isim ve logo değişikliğine giderek kulübün ismini Erzincan Refahiyespor olarak belirledi.

Aynı gün yapılan yönetim kurulu toplantısında ilk iş olarak, takımın Spor Toto 3. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan takım kaptanı Vasfi Karatepe sportif direktörlüğe getirildi.


Kulüp başkanı Abdulkadir Can, "Sportif direktörlük görevine Vasfi Karatepe'nin gelmesiyle yönetimin futbol ile ilgili tüm işlevler sportif direktörlük tarafından yönetilecek ve futbol takımımızın transferler konusunda teknik heyetle birlikte hareket edecektir. Vasfi Karatepe'nin sportif direktörlük görevi takımımıza, camiamıza ve kendisine hayırlı olmasını" dedi.

Sportif direktör Vasfi Karatepe, "Yönetimimizin almış olduğu karar doğrultusunda bu göreve getirilmem beni onurlandırmıştır. İki yıldır futbolcu olarak hizmet ettiğim kulübümle Erzincan tarihinde bir ilk yaşayarak 3. Lig'e çıktık. Emeği geçen herkesi kutluyorum, bundan sonra daha büyük hedef ve sorumluluklarla kulübüme hizmet edeceğim. Taraftarlarımız merak etmesin, 3. Lig'de de sşmpiyonluk yarışının içerisinde olacak taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanacak bir takım kurmayı hedefliyoruz" dedi..

Yorumlar