Edirnespor GK olağan Genel Kurulu yapıldı...


Edirnespor GK olağan Genel Kurulu yapıldı, Hakan Sedefçi yeniden Başkan seçildi

Edirnespor Gençlik Kulübü dün olağan Genel Kurulunu yaptı. Yapılan seçim sonrasında eski yönetimden başkan Hakan sedefçi başta olmak üzere bazıları bu yıl da listeye girerken, Polat Öztaş, Mehmet Özçuhacı gibi isimlerin yeni listede yer almadığı görüldü.
Edirnespor Olağan genel kurulu dün yapıldı. Yeni yönetim kurulu seçimine geçilmeden başkan Hakan SEDEFÇİ kürsüye gelerek yaptığı konuşmada şunları söyledi”  Öncelikle herkesten, çok önemli birini alkışlamanızı istiyorum .Futbol olarak 40 yıldır çivi bile çakılmamış bir şehre, böyle önemli bir spor tesisi kazandıran Mustafa KAŞGÜR' ü alkışlayın. Daha çok sonraları anlayacak neler yapıldığını herkes. Edirne şehrine spor tesisi yapan insan hakkında suç duyurusu yapan hasta zihniyet te gördü ki ,ne Belediye ihalesi almış ne de Edirne Belediyesinin imtiyazlı muteahhitidir o.  Herkesten çok Edirneli ve sadece sözünü tutan delikanlı bir adam. Benim babamda yıllarca başkanlığını yaptığı şehrimizin takımının, onun bile yapamadığı tesisi yaptı sağolsun varolsun. Edirne şehri ona minnettar'' ded.  Konuşması sıkca alkışlarla kesilen başkan '' cebindeki son parayı bile takımına harcayan hiç bir fedakarlıktan kaçmayan bütün yönetimime teşekkür ederim hedef yine en iyisini yapmak.'' dedi .Yeni yönetim seçimi yapıldı.Yeni yönetim alkışlarla salondan uğurlandı.
Yeni yapılan seçimlerde eski yönetimden kalanlar olduğu gibi yeni gelenler de oldu. Yeni gelenler arasında İbrahim Acar, Cem Ertek, Raif Yılmaz, Haluk Ülker, Atilla Bilgin, Yalçın Günal bulunurken, gidenler arasında da Polat Öztaş, Mehmet Özçuhacı, Şükrü Atamgüç, Kemal Mete Gündüz, Mehmet Grammeşin, Adem Kalkan ve Halil Yükseloğlu vardı.  
Yeni Yönetim Listesi şu şekilde oluştu; Hakan Sedefçi, Levent Alamut, İnanç Haseki, Atilla Bilgin, İbrahim Acar, Cem Ertek, Mustafa Kaşgür, Savaş Vardar, Halil Bodur, Hasan Üner, Serkan Oltandiken, Raif Yılmaz, Haluk Ülker, Hasan Yürek, Yalçın Günal. Yeni yönetimin kısa bir süre sonra görev dağılımı yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.


Kaynak : edirnespor.com

Yorumlar