ALTINOVA'DA GÖREV DAĞILIMI




 Altınova Belediyespor'da geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Metin Oral başkanlığındaki yönetimde görev dağılımı gerçekleştirildi.

 Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sarı Yeşilli kulüpte göreve gelen Metin Oral başkanlığındaki yönetim kurulu, ilk toplantısını yaptı. Altınova Belediyesi Soysal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Metin Oral'ın başkan olduğu Altınova Belediyespor'da Nusret Karaalioğlu, Fevzi Arıcı ve Kenan Sarıkaya başkan yardımcısı, Yener Yiğit İdari İşler Sorumlusu, Sadık Sinan Türkoğlu Futbol Şube Sorumlusu, Mustafa Yurt Genel Kaptan, Ercan Demirel Basın Sözcüsü, Güven Sazil Altyapı Sorumlusu, Sedat Ok Federasyon Sorumlusu, Kemal Yerebatan Mali İşler Sorumlusu, Yusuf Yılmaz Taraftar Sorumlusu, Resul Baltacı Tesisler Sorumlusu ve Arif Yazıcı ile Musa Toksöz de Üye olarak görevlendirildi.

Toplantı sonrasında Transfer Komitesi'ni de oluşturduklarını belirten kulübün basın sözcüsü Ercan Demirel, "Hafta başında gerçekleştirdiğimiz görev dağılımı toplantısı sonrasında transfer komitemizi oluşturduk. Öncelikle takımın başına getireceğimiz hocayı belirledikten sonra transfer çalışmalarına başlayacağız. Kafamızda henüz bir isim belirlemedik ancak göreve gelecek olan yeni hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştireceğiz. En düşük bütçeyle ancak nokta transferler yaparak yeni sezonda hedefi olan ve şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım kuracağız. 2012-2013 futbol sezonunun öncelikle Altınova Belediyespor camiasına, yeni yönetim kurulumuza ve tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Altınova Belediyespor Görev Dağılım Listesi
Başkan: Dr. Metin Oral
Başkan Yardımcısı: Fevzi Arıcı
Başkan Yardımcısı: Nusret Karaalioğlu
Başkan Yardımcısı: Kenan Sarıkaya
İdari İşler Sorumlusu: Yener Yiğit
Futbol Şube Sorumlusu: Sadık Sinan Türkoğlu
Genel Kaptan: Mustafa Yurt
Basın Sözcüsü: Ercan Demirel
Altyapı Sorumlusu: Güven Sazil
Federasyon Sorumlusu: Sedat Ok
Mali İşler Sorumlusu: Kemal Yerebatan
Taraftar Sorumlusu: Yusuf Yılmaz
Tesisler Sorumlusu: Resul Baltacı
Üye: Arif Yazıcı
Üye: Musa Toksöz







kaynak : ajansyalova.com

Yorumlar