Ulussporlu sporculara maç sonrası saldırı...


U-19/2. lig 13. Grup takımlarından Abide-i Hürriyet ve Ulusspor arasında A. Hürriyet sahasında oynanan müsabaka sonrası Ulussporlu sporcu, Teknik Heyet ve Misafirlerine saldırı da bulunuldu.



Grubun 19 puanlı lideri ile 15 puanla 3. sırada yer alan A. Hürriyet arasındaki müsabaka da ev sahibi takım sahadan 2-5 mağlup ayrılınca olaylar çıktı.
İlk yarısı 1-1 beraberlikle geçilen maçta; ikinci yarı ile beraber ortamda gerilmeye başladı. Ulus'un 2-1 lik üstünlüğü yakalaması ile birlikte daha da gerilen ortam A. Hürriyetli oyuncuların ve hocasının saha içi gerginliğini arttırması ile devam etti. A. Hürriyet beraberlik golünden sonra Ulusspor üst üste bulduğu gollerle sahadan 5-2 gibi bir skorla galip ayrıldı.  
Kadir Sevim, Onursal Gökal, Mustafa Tekin Hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma da Ulusspor dan Bahadır, A. Hürriyetspor dan Özgürcan ve Enes Mücahit kırmızı kartla cezalandırıldı.
Maç sonu takımların soyunma odalarına gittiği sırada A. Hürriyetspor'un hocası İlhan Yıldız Ulussporlu sporcuların üzerine yürüyünce bunu gören diğer A. Hürriyetli sporcularda Ulussporlu oyunculara saldırmaya başladılar. Soyunma odalarına kaçan Ulussporlu sporcu ve yöneticiler görevlilerin çağırdığı polis gelene kadar korku dolu dakikalar yaşadılar.
A. Hürriyetin oyuncusu Enes Mücahit'in elinde çekiçle sporculara saldırması ve odaların camlarını kırması; ayrıca İlhan Yıldız'ın müdahale etmesi ve sporcularını sakinleştirmesi gerekirken ortamı daha da germesi bu takıma ne kazandırır.  
Amatör Liglerde bu tür saldırılar kanıksanır hale geldi, illa birilerinin canının yanmasımı lazım. Bütün spor kulübü yöneticilerinin bu konuya dikkat etmesi saha da görevlendirdikleri kişilerin önce spor için orada olduğunu bu kişilere hatırlatması gerekir.
Sahalar da bu tür çatışma ve gerginliklerin yaşanmaması dileğini yineliyoruz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
yazık günah ya, alt üstü spor yapıyor insanlar :/
Adsız dedi ki…
allah belasını versin böylelerin terbiyesizlikden başka bişey deyil ulus oynayarak kazandığı maçdan saldırıya uğrayarak çıkış yaptı diyecek bişey yok
Adsız dedi ki…
utanmaz adam ilhan hoca olayların başlangıdır..a.hürriyet camisana yakışmıyosun ilhan hoca o temiz camia emin ol ki senin gibi hocadan çok utanıyodur...
Adsız dedi ki…
tüm olayların başlangıdır a.hürriyet takımının hocası..hiç yakışmadı kendisine..
Adsız dedi ki…
sayın ulusspor yönetimi.. bu utanç verici olaylar mutlaka hakemin gözlemcinin ve saha komserinin raporunda mevcuttur bu raporlara göre bu hoca denen şahıstan ve klüpten şikayetçi olup mahkemede hesap sorabilirsiniz, emin olun tüm amatör camiası arkanızda olacaktır....geçmiş olsun ulusspor..
Adsız dedi ki…
adamlar haklı sahte oynatıp federesyonda başkanın adamı var bize birşey olmaz diyen topcudan daha ne beklersin hocası zaten sahtekar
Adsız dedi ki…
ben abidei hürriyet kaptanı olarak şunu söyleyeceğim.Yazı baştan aşağı yalanlarla dolu.Bu denli iftiralarla bir yere gelemezsiniz önce ulussporun bazı oyuncularına ahlak dersi vermesi gerekir.Mücahidin elinde çekiç varmış yalanın bu kadarı.Camı ulusspor lu oyuncular içeriden kırdılar.Allahtan korkun karaktersiz herifler sizi..
Adsız dedi ki…
ben abidei hürriyetli bir oyuncu olarak şunu söyleyeceğim burda yazılanlar tamamen hayal ürünüdür olaylar hakemin yanlış kararları ve de ulussporlu kendini futbolcu zannedenlerin hakaretleri yüzünden çıktı hocamız ilhan hoca olmasaydı onlar ordan çıkamazdı adamlar içerden camı kırdılar üstümüze cam kırıklarını fırlattılar ilhan hoca ve bazı yöneticilerimiz olayların sakinleşmesini sağladı ve bizi durdurdu burda yalan ve yanlı haber yapmak size birşey kazandırmaz
Adsız dedi ki…
eğer ulussporlu futbolcular ve ordaki görevliler adamsa burda gerçekleri konuşurlar iftira atmak adamlık değildir adam olan bunları yüzümüze karşı söyler..
Adsız dedi ki…
Yukarda Allah var bunu hatırlayın ondan sonra bu haberi yapın ayrıca altına yalan yanlış yorumlar yapanlar bişey bilmeden kimsenin günahını almayın önce orda yaşananları görün ondan sonra konuşun
Adsız dedi ki…
bu haber deki tüm kelimeler hayal ürünüdür.kafalarından uydurmuşlar ilhan hoca öyle birşey yapmadı yapmazda.
Adsız dedi ki…
Ulan karaktersiz herif senmi bizim şerefimizi tartışıcan sen onca topçularına şeref öğret burda kimse annesini babasını sokakda bulmadı bu 1 . Soyunma odanızın camınızı bizmi kırdık yoksa sizmi kırdınız bence iyi düşün öyle cevap ver cam bizim arkadaşımızın suratında patladı bu 2 Otobusunuzun taşlanmasınında bizimle bir alakası yokdur siz millete çamur atıcağınıza yatın kalkın Kadir başkanımız ve İlhan Hocamıza dua edin yoksa o sahadan ölünüz bile zor çıkardı sizin
Adsız dedi ki…
ulan siz geliceniz
Adsız dedi ki…
adamlar spor yapıyolar yaptıklarına bak belliki yediremediler heralde
Adsız dedi ki…
Biz ölümü veya başka birşey tartışmıyoruz. Sonuçta herkesin annesi babası evde bekliyor eliniz kolunuz sargılı gitseniz sizden çok ailenizin canı yanacak. Böyle şeylere cidden gerek yok.
“Ben sporcunun
zeki, çevik ve aynı zamanda
ahlaklısını severim” M. Kemal ATATÜRK.
Bu sözüde asla unutmayın..
Adsız dedi ki…
görecez alacanız cezayı , boşa şirinlik yapmayın çekiçin sapı az gelecek size
Adsız dedi ki…
yapılan yorumların bir çoğu duyum üzerine yapılmış biz amatörlere yakışmıyor beyler lütfen sağ duyulu davranalım.sadabad unidet
Adsız dedi ki…
bu yanınıza karmı kalacak sanıyosunuz şirin abideliler...
Adsız dedi ki…
şirin çocuk ilhan böle bitmeyecek bu yaptırdıkların sakın untulur gider sanma..o çekiç i ve sapını ...........