Futbolculara Geçmişe dönük ödeme yok


Sakaryaspor Yönetimi futbolcu sözleşmelerinde yeni bir düzenleme yapıyor.Erdal Taşkın yönetimi tarafından bırakılan futbolcu borçları ödenmeyecek.

Her futbolcuya yeni sözleşme sunan yönetim ilk etapta taahhüt edilen peşinatların %30′luk bölümünü futbolculara dağıtacak.
Geçmiş borçlar
Sakaryaspor Yönetimi, Erdal Taşkın yönetiminden kalan futbolcu borçlarının ödenmeyeceğini açıkladı.Yönetim yaptığı görüşmelerde futbolculardan geçmiş alacaklarından feragat etmesini istiyor. Erdal Taşkın Yönetimi tarafından yeni yönetime bırakılan futbolcu borcu 1 Milyon 800 bin TL olarak kamuoyuna duyurulmuştu. Yönetimin bu izlediği yol futbolcuları memnun etmedi. Ancak transfer komitesi birçok oyuncu ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığını söyledi.
Mağdur olmayacak
Her oyuncuyla yeni sözleşme yapacak olan yönetim gelecek yıl ödeme planını peşinat ve maç başı olarak belirledi. Transfer komitesi görüşme yaptığa oyuncuya hemen peşinat rakamının %30′unu ödüyor. Transfer komitesinde bulunan Başkanvekili Kemal Ekşi, yaptığı açıklamada, “Herkese taahhüt edilen para zamanında ödenecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Futbolcumuza tutamayacağımız hiçbir sözü vermiyoruz. İnşallah iç transfer dönemini bu şekilde kapatacağız” dedi.

Kaynak:YeniHaber Gazetesi

Yorumlar