Düellonun Galibi Etiler…


 Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada son gülen Etilerspor oldu. Bu sonuçla, İst. Sinop ve Gençosman’ ın liderliği paylaşacağı haftaya, Etilerspor da  puan farkını 1′ e indirerek şampiyonluk yolunda avantaj sağlamış oldu. 


İST.SİNOP  3  ETİLER  4


  
 U-19/B Ligi 22. Grup 8. Hafta mücadelesinde Küçükçekmece temsilcisi İst. Sinop ile Beşiktaş temsilcisi Etiler arasında oynanan zevkli mücadele bol gollü geçti. İlk yarıda biraz daha etkili olmaya çalışan lider İst. Sinop, Recai’ nin attığı gollerle bir anda 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada, bu gollerden sonra toparlanmaya başladı. Murat, Toygun ve Hakan’ la etkili ataklar geliştiren İst. Sinop, 2-2 ‘ lik beraberliği yakalamasına rağmen öne geçme fırsatını rakibine vermeyen Etilerspor, Koray ile 3-2 lik üstünlüğe taşıdığı karşılaşmayı kazanmak için canla başla mücadele etti.


 Skor avantajını bir türlü koruyamayan Etiler, İst. Sinopspor’ un 2. defa beraberlik golüne engel olamayınca durum 3-3 oldu. Karşılaşma böyle bitecek derken, günün başarılı isimlerinden Recai, son dakikada tekrar sahne alıp, takımının 4. kendisinin 3. golüne imza atarak, hat-trick yaptığı karşılaşmada şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan kazandırmış oldu.
Bu sonuçla P. İçi Köprülü takımının bay olduğu haftada, Gençosman’ ın rakibi Güzeltepe sahaya çıkmayınca, Gençosman hükmen galip sayıldı. Azimspor’ da, Ç. G. Birliği’ ni 3 golle mağlup edince, haftayı üç puanla kapatan Etiler Spor, İst. Sinop ve Gençosman’ ın liderliği paylaşacağı haftada 12 puanla 2. sıraya yerleşmiş oldu.

Yorumlar